Erdoğan'dan Ahlak Dersi

Erdoğan'dan Ahlak Dersi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Eşlerine ihanet edenleri biz hiç bir zaman bu toplumun içinde mağdur olarak göremeyiz.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Eşlerine ihanet edenleri biz hiç bir zaman bu toplumun içinde mağdur olarak göremeyiz. Mağdur olarak da kimseye gösteremeyiz. Böyle bir gayretin içinde de olamayız." dedi.

 

Erdoğan, Yunanistan'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ı elinde olduğu iddia ettiği bilgi ve belgeleri yargıyla niçin paylaşmadığını sordu. Kaset olayı ile ilgili eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk'ün "Kadını da hükümet mi soktu?" sözüne atıf yaparak, gizli buluşmanın yapılmadığı yönünde açıklama olmadığını belirtti. Erdoğan, kendilerini zorla bu işin içerisine sokulmak istendiğine işaret ederek, "İster istemez kenarından köşesinden bizi bulaştırıyorlar." açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin toplumsal yönden ahlak erozyonuna uğratılma gayreti olduğunu ifade eden Erdoğan, "Eşlerine ihanet edenleri, biz hiç bir zaman bu toplumun içinde mağdur olarak göremeyiz. Mağdur olarak da kimseye gösteremeyiz. Böyle bir gayretin içinde de olamayız." diye konuştu.

Etiketler :