Erdoğan'dan havalimanı bombacılarına: Yerleri cehennem

Erdoğan'dan havalimanı bombacılarına: Yerleri cehennem

İstanbul'da cami açılılşında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı saldırısına ilişkin açıklamada bulundu.

İstanbul'da cami açılılşında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'daki terör saldırısına ilişkin "DAEŞ olduğu ortada. Bunların İslam'la alakası yok, yerleri cehennem" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"YERLERİ CEHENNEM"

"Büyük ihtimalle DAEŞ olduğu ortada. Bunlar İslam adına böyle bir şey yaptığını söylüyorlar. Bunların İslam'la alakası yok. Bunların yeri cehennemdir. İnsanlar günahsız hiçbir şeyden habersiz yok ve ölümle karşı karşıya kalıyorlar. Buna hakkınız yok.

Bu dünyada bir kişiyi öldüren tüm alemi öldürmüş gibidir. Bu insanlar günahsız, çocuk, kadın, yaşlı... Bir yolculuk yapıyorlar, hiçbir şeyden haberleri yok ve ölümle karşı karşıya kalıyorlar. Buna hakkınız yok. Havaalanında ölenlere rahmet diliyorum. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Terör ve teröristin dini, milliyeti vatanı yoktur. Biz asker polis ve korucumuzla bu mücadeleyi vereceğiz."

"Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana avucunu açmış bekliyor Peygamber. Üzülmeyiniz çünkü onların mükafatı bizim mükafatımız gibi değil. Bunu anlamayanlar var. Varsın onlar anlamasın. Ama biz bu işi er ya da geç bitireceğiz. Bunların Kürt kardeşlerimi sevmek gibi bir derdi yok."

"Bu kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. İnşallah bu işi er veya geç bitireceğiz. Huzurlu günlerimiz yakındır. Bunların benim Kürt kardeşlerimi sevmek gibi bir dertleri de yok. Tam aksine bunlar onların düşmanı ve bugüne kadar o bölgede yaptıkları hiçbir şey de yok. Şimdi dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla birlikte tek tek hesabı verecekler. Aynı şekilde belediyeler de. Kim ki benim vatandaşımın verdikleri vergileri başka yerde kullanacaksa bunun hesabını verecek…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.