Erdoğan'dan HDP'li Dengir Fırat'a cevap

Erdoğan'dan HDP'li Dengir Fırat'a cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'da açılış töreninde konuştu. Erdoğan yine muhalefet partilerini topa tuttu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı. Açılışta konuşan Erdoğan yine muhalefet partilerini topa tuttu.

AK Parti'nin kurucuları arasında olan HDP'li Mir Dengir Fırat'ın kendisine dönük "diktatör" eleştirilerine sert yanıt veren Erdoğan"bizimle ilgili olarak geçmişte birlikte yürüdüğümüz biri terör örgütünün arkasında olduğu bir partiden aday olmuş. Gayet iyi tanırsınız. Şahsımla alakalı sultandır diktatördür diyor. Elhamdülillah ne sultan oldum ne diktatörlüğe merak sardım." dedi.

İşte Erdoğan’ın burada yaptığı açıklamadan satır başları:

BURADA ESKİ TÜRKİYE VAR AMA TAM ORTADAN DA...

Burada ben şu anda bir farklılık görüyorum. Burada eski Türkiye var ama tam ortadan da yeni Türkiye geçiyor. Öyle temeli at ortada bırak, bizim kitabımızda böyle şey yok. İşte 2012-2015. Başlarız, tarih veririz bitiririz. Burada öyle mutluyum ki bir tarafta Adıyaman bir tarafta Siverek öbür tarafta Diyarbakır bütün bu üçgeni birbirine bağlayan bir kavşak noktasının köprüsü ve Fırat’ın üzerinde Atatürk Barajı’nın üzerinde Nissibi köprüsü.

BİRİLERİ AMAN YARABBİ KURU SIKI ATIYORLAR

Birileri çıkıyor bakıyorsunuz aman yarabbi kuru sıkı atıyorlar. Bu ülkede sosyal sigortalar kurumunun hastanelerini karlıyken zarar ettiren ve pislikten geçilemez hale getiren sizler nasıl olacakta yahu bu ülkede böyle kuru sıkı… Bakıyorsunuz 40-50 milyar dolarlardan bahsediyorlar. Bunlar herhalde hayatlarında para filan saymadılar. Bunu biz söylersek olur da ama sizin söylemeniz mümkün değil. Biz çünkü yaptık.

YARIN BİR MÜJDE DUYABİLİRSİNİZ

Kaynak Diyanet İşleri Başkanı’nın Mercedes’i diyorlar. Altlarında spor arabalardan geçilmiyor ha.

Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde diyanet işleri başkanımızla alakalı olacak. Çünkü Bosna Hersek’ten dönerken dedim ki sözüm var açıklamayacağım tamam, cumadan önce açıklamayacağım. Bu ülkede diyanet işleri başkanına bu denli saldırmayı kendine adeta sandıkta yol olarak telakki eden, terör örgütünü arkasına alan siyasi anlayışa benim ne Kürt, ne Arap, ne Zaza kardeşlerim, Türk’ü Arnavut’u, Laz’ı hiç birisi prim vermeyecek.

Şimdi bu HDP ne diyor? Bizim Kabe’miz Taksim’dir diyor. Bizim tek Kabe’miz var o da Mekke’de.

HDP'Lİ DENGİR FIRAT'A CEVAP

Çıkmış bir tanesi, bizimle ilgili olarak geçmişte birlikte yürüdüğümüz biri terör örgütünün arkasında olduğu bir partiden aday olmuş. Gayet iyi tanırsınız. Şahsımla alakalı sultandır diktatördür diyor. Elhamdülillah ne sultan oldum ne diktatörlüğe merak sardım. Ve başbakanlığım döneminde de cumhurbaşkanlığı döneminde de bizim ne yaptığımız bellidir. Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz dedim. Ve yine hep şunu söyledim. Elinde sonunda ölmeyecek miyiz? Hoca efendi cumhurbaşkanı niyetine diyecek mi? Trilyarder niyetine diyecek mi? Ne olursan ol, er kişi niyetine diyecekler. Gömecekler inan en yakının bile bir daha kolay kolay uğramaz.

MHP VE CEMAAT İDDİASI: ŞİMDİ ONLAR DA BAL KAYMAK

Bal kaymak olmuşlar. nasıl onlarla iş tutarsınız? O milliyetçiyim diyenler okyanus ötesine verip veriştirirdi ama bakıyorum şimdi onlar da kaymak bal..

CEMAATE ÇAĞRI: KENDİNİZE GELİN KENDİNİZE

Paralel devlet, kendinize gelin kendinize. Eğer siz kendinize gelmezseniz biz sizleri kendinize gelmeye, getirmeye mecburuz. Çünkü siz, bu milleti böldünüz, parçaladınız, iftiralarla, bölücü terör örgütünün güdümündeki partiyle. Şu anda bakıyorsunuz bal kaymak olmuşlar. Niye? Menfaatleri neyi gerektiriyorsa o. Onlar için amaca ulaşmak için her yol meşrudur. İnşallah onlar da bu ülkede istediklerini alamayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.