Erdoğan'dan Maliki ve Kılıçdaroğlu'na cevap

Erdoğan'dan Maliki ve Kılıçdaroğlu'na cevap

Başbakan Erdoğan yaptığı açıklamada Maliki ve Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Nuri El Maliki'nin açıklamaları konusunda, ''Sayın Maliki'ye cevabı aslında Dışişleri olarak verdik. Sayın Maliki'ye fazla söz verirsek, bu onun orada şov yapmasına fırsat verir. Onun prestij sağlamasına fırsat vermemize gerek yok. Sadece 'kem söz sahibine aittir' diyorum'' dedi.

"GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ OPERASYONA MERAKLI DEĞİLDİR"

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına da sert cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun "Barzani'nin PKK söylemi hükümetin terör örgütü ile yeniden görüşeceği" iddiasına Erdoğan, "Kılıçdaroğlu bizi izlemeye yeni başladı herhalde. Bölücü terör örgütü silahı bıraktığı anda güvenlik güçlerimiz de operasyonu keser. Güvenlik güçlerimiz operasyona meraklı değildir."

"HAKKARİ'DE BAYRAK SALLAYAMADILAR"

"Terör örgütüyle hiçbir görüşmemiz olmadı. Bunlar terör örgütünün uzantısıyla işbirliği içinde çalışmıştır. Hakkari mitingi bunun en güzel göstergesidir. Hakkari mitinginde bir tane Türk bayrağı sallayamadılar. CHP ona uydu, mitinge gelenlerde anlaşma yaptıkları örgütün mensubudur. Aldıkları oy da bunu gösteriyor ancak 4. parti oldu. Kılıçdaroğlu, önce aynaya baksın kendisine çeki düzen versin, Allah da CHP'lilere sabır versin" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.