Erdoğan'ın gelecek planı

Erdoğan'ın gelecek planı

Başbakan'ın, 'Siyaseti bırakınca medyanın içinde lojistik destek sağlayabilirim' yönündeki açıklamasıyla birlikte...

Başbakan'ın, 'Siyaseti bırakınca medyanın içinde lojistik destek sağlayabilirim' yönündeki açıklamasıyla birlikte 'RTE' markasının dergi adı için de tescillenmesi, 'Erdoğan siyaseti bırakınca medyaya mı girecek' sorusunu gündeme getirdi.

Deniz Çiçek'in haberi

'RTE' markasını tescilletmek için başvuru yapan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Akalın, 'Bilinçli bir marka başvurusu yaptık. Dergi için de başvuru var. Bir süre sonra yazılı basınla da bir yayın çıkarılabilir' dedi. Akalın, bugünü değil, geleceği düşünerek hareket ettiklerini söyledi. Akalın, süreci Başbakan Erdoğan'ın faaliyetlerinin yer aldığı www.rte.com.tr adresine dikkat çekerek, başvurunun başlangıç noktasının bu site olduğunu kaydetti. 'One minute' markasının giyimden, restoranlara kadar pek çok kişi tarafından ticari olarak kullanıldığının hatırlatılması üzerine Akalın, şunları söyledi:

'ONE MINUTE' DEĞİL

'Bu marka, önlem olsun diye alınmadı. Bilinçli bir marka başvurusu yapıldı. www.rte.com.tr üzerinden yapılan halkla ilişkiler çalışmaları kapsamında gündeme geldi. Ben de yapılan başvurunun geniş tutulmasını önerdim ve kabul edildi. Yani bir önlem ya da korku söz konusu değil.' Dergi adı olarak da marka başvurusunda bulunduklarını ifade eden Akalın, 'Web sayfasının ardından bir süre sonra yazılı basınla da çıkarılabilir. Birkaç adım sonrasını düşünmelisiniz' diye konuştu. Akalın, patent ihtiyacının sadece 'RTE' adı için olduğunu da bildirdi.

Akşam

Etiketler :