Erdoğan'ın oturuşuna Facebook'ta övgü yağdı

Erdoğan'ın oturuşuna Facebook'ta övgü yağdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'te bağdaş kurarak oturduğu fotoğraflara Facebook'tan övgü yağdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te Aktaş Köyü'nü ziyaretinde konuk olduğu evde bağdaş kurarak oturduğu bu fotoğraflar facebook'ta günün fotoğrafı oldu. Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafını yorumlayanlar arasındaki yabancılar ise dikkat çekti.

Haftanın ilk gününde Türkiye'nin gündemine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleştirdiği Siirt ziyaretinde çektirdiği fotoğraflar damgasını vurdu. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşılan fotoğrafı binlerce kişi beğenirken, onlarca kişiden gelen yorumlarda Başbakan'a övgüler hakimdi. Aralarında yabancılarında bulunduğu ingilizce mesajların yanında, bazıları muhalefet liderlerine yüklendi, bazıları ise başbakanı facebook aracılığıyla evine davet etti.

İşte Başbakanı'ın fotoğrafına gelen ilginç yorumlardan sizin için derlediklerimiz...


HÜNKAR TOKGÖZ: Gandi Kemal'de şimdi böyle bir ziyaret yapıp yere çöküp oturursa şaşırmayın. Başbakanımız ne yaparsa oda aynısını yapmaya çalışıyor ama hiç inandırıcı olmuyor.

FARUK MERVE KAYA: Bu fotoğrafın yoruma ihtiyacı yok. Şükür herkes bilsin bu ülkede Başbakan olcak tek bir insan var... O'da şu anda Başbakan. Bu mübarek insan siyaseti bırakınca acaba yerini dolduracak birisini bulabilecek mi?

SİNAN BAŞBUĞ: Kürt meselesi, bir sistem sorunudur. Sistem demokratikleştikçe, normalleştikçe bu tür kronik sorunlar da hal yoluna girecektir. Kürt meselesinin çözümü için her şeyden önce bir zihniyet ve paradigma değişimi gerekiyordu. Zihniyet değişmeden, yapısal reformlar sistemi dönüştürmeden yatırım yapmakla bu tür siyasi sorunlar çözülemiyor. AK Parti, işe zihniyeti değiştirerek, bakış açısını değiştirerek başladı...

FATİH YAZICI: Resime bakınca sanki başbakan değil de bir akrabam gibi hiç yabancı gelmiyor. İnsanın bakınca morali bozulmuyor.

ÖMER YILDIRIM: Böyle değerli bir insanın benim evime gelmesini beklerim. Her gün kapım açıktır.

SHADY MOHAMED SHRIF: Ben Mısırlıyım. Gerçekten Başbakan Erdoğan'ı seviyorum. Allah ondan razı olsun.

KEMALİ CAN: Geçen yaz bir arkadaşım anlattı, kendisi MHP'liydi: "Bir pazar günü bir yerde piknik yaparken, karşıdan bir adam bize doğru geliyordu... İçimizden biri dedi ki, 'yahu şu gelen adam Tayyip'e ne de çok benziyor' yanımıza kadar gelince anladık ki sahiden o. Bize selam verdi. Davet ettik yanımıza oturdu. Bir bardak çayımızı içti. Çevredeki insanlarla selamlaştı,konuştu ve döndü geldiği gibi gitti. Eğer arkasında iki sivil koruma ve onu bekleyen araçları görmeseydik. Hala inanmayacaktık!"

MEHMET YILMAZ: Bir milyar dolar için kapı kapı dolaşıp da Beyaz Saray'da esas duruşta durduğumuz güneleri unutupta sapmayalım!

SİNAN ÖNCE:  Yoruma ne gerek var! RTE klasiği.  Arkandayız başbakanım. Darısı Ankara'da odalarından çıkamayan diğerlerinin başına...

METE ŞİRİN METE: Gerçek dostlar yıldızlara benzerler. Karanlık çöktüğünde ilk onlar görünürler. Tıpkı Başbakanım gibi...

İnternethaber.com

Etiketler :