Ergenekon benzetmesi Halaçoğlu'nu çıldırttı!

Ergenekon benzetmesi Halaçoğlu'nu çıldırttı!

Geleneksel Sevan Nişanyan ve Yusuf Halaçoğlu savaşları Habertürk ekranlarında devam ediyor. İki tarihçi yine kıran kırana bir tartışmaya imza attılar.

Geleneksel Sevan Nişanyan ve Yusuf Halaçoğlu savaşları Habertürk ekranlarında devam ediyor. İki tarihçi yaklaşan 24 Nisan'ın arifesinde yine Ermeni soykırımı iddialarını ve 1915'de yaşananları tartıştı.

Son oturumda daha uzlaşmacı bir tartışmaya imza atan iki tarihçi bu kez kıran kırana tartıştılar. Birbirlerine neredeyse hiç bir şey kabül ettiremeyen Nişanyan ve Halaçoğlu taban tabana zıt görüşleriyle yine ilginç bir tartışmaya imza attılar.

1915'de Van ve Erciş'te çıkan isyan ve çatışmalar üzerinde yoğunlaşan tartışmada taraflar adeta birbirine girdiler.


.ERGENEKON BENZETMESİ HALAÇOĞLU'NU ÇILDIRTTI!
 
Ece Üner'
in sunduğu programda Ergenekon da gündeme geldi. Sunucu Üner, Yiğit Bulut'un bir yazısını hatırlatarak 1915'e daha geniş bir bakış sağlamak istedi. Üner, Teşkilat-ı Mahsusa'nın devamı olduğunu iddia eden yorumunun ne kadar geçerli olduğunu sordu. Ancak Yusuf Halaçoğlu'nun hışmına uğradı. Halaçoğlu Ergenekon davasının henüz bitmediğini hatırlatarak sunucu Ece Üner'i fena bozdu. Bunu bir yazıdan alıntılayarak sorduğunu söylese de Halaçoğlu'nu ikna edemedi.
 


GAZETECÄ°LER 2
 

Etiketler :