Ergin Saygun'un yatağındaki Türk bayrağı

Ergin Saygun'un yatağındaki Türk bayrağı

Tedavisi devam eden Ergin Saygun'un yatağının başucundaki Türk bayrağı dikkat çekerken gözler Atatürk portresini aradı.

Twitter'a yazdıkları ve Ayşe Arman'a verdiği röportajla bir kamuoyu oluşturan ve Balyoz davası kapsamında 18 yıla çarptırılan babası Orgeneral Ergin Saygun'un hastalığı nedeniyle verilen tahliye kararının sevincini yaşayan Ece Saygun, tweetleriyle kamuoyunu aydınlatmaya devam ediyor. Açık kalp ameliyatı olan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Ergin Saygun'un normal odaya alınmasını dört gözle bekleyen ailesi, Saygun'un hastane odasındaki yatağını şimdiden hazırladı. Yatağın üzerinde Türk bayrağı dikkat çekerken, gözler Atatürk portresini aradı.

TAHLİYE SEVİNCİ

Saygun, önceki gün Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuştu. Refakatçi olarak hastanede bekleyen ve tahliye haberini alan Saygun'un kızı Ece Saygun, yakınları ile kucaklaştı.

"HAYDİ TOSUN PAŞA"

Babasının ameliyatına dair her şeyi anı anına paylaşan Ece Saygun, dün akşam yine Twitter'dan şu anda yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Ergin Saygun için normal odada hazırladıkları yatağın fotoğrafını paylaştı. Yatağın üstüne asılan Türk Bayrağı dikkat çekti. Kızı, babası için hazırladıkları yatağın fotoğrafını paylaştı ve altına da şu notu düştü: "Haydi tosun paşa! Yatağını hazırladık! Kendi kendine nefes almaya başla da gel!!!"

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum