İKİ GAZETECİ BİR ESER; “SESSİZ ÇIĞLIK” RAFLARDA YERİNİ ALDI

İKİ GAZETECİ BİR ESER; “SESSİZ ÇIĞLIK” RAFLARDA YERİNİ ALDI

Gazeteci-yazar Erhan PALABIYIK ve Gazeteci-yazar Akın BODUR’un birlikte hazırladıkları “SESSİZ ÇIĞLIK” adlı kitap ÖTEKİ ADAM Yayınlarından çıktı.

Yayın yönetmenliğini Serkan Çakmak’ın, Yayın koordinatörlüğünü Sena Sultan’ın, editörlüğünü Saadet Yaşar’ın ve sayfa ve kapak tasarımını Melike Naz’ın yaptığı eser kuşe kâğıda basılarak mükemmel bir eser olarak raflarda yerine aldı. 136 sayfadan oluşan kitapta Şair Ataol BEHRAMOĞLU’nun şiirleri de bulunuyor. Türkiye genelinde dağıtımına başlanan eser, “REYHANLI OLAYLARINI” anlatan tek kitap olma özelliğini taşıyor.

Reyhanlı’da yaşanan acı gerçekleri, olay anlarında facianın arka yüzünü gözler önüne seren görüntülerin bulunduğu eseri internet sitelerinden ve kitabevlerinden bulabilirsiniz.

Gazeteci-yazar Erhan Palabıyık’ın daha önce yayınlanan eserleri;

1-Kurtuluş Savaşı Günlüğü (tarih –araştırma ) -1998 ve 2006 yıllarında (110 bin adet) basılmıştır. Türkiye’de en çok satan kitaplardan olup inkılâp tarihi kaynak kitabı olarak kabul edilmiştir

2- Amik ve Anadolu Öyküleri (öykü) 2010

3-Ortadoğuya Açılan Altın Kapı; Reyhanlı -Araştırma kitabı– 2011

Gazeteci-Yazar Akın Bodur’un Eserleri 

-Arada Kalanlar

-Dört İdam Bir Tanık

 

Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı eser ile ilgili olarak "Gazeteci-yazar Erhan Palabıyık'ın eserlerini okumayan onun ne kadar açık, net, sansürsüz ve gerçekçi yazdığını bilmez. O benim için günümüzün Namık Kemal'idir. Bu değerli arkadaşımız, Hatay'ın ödüllü gazeteci yazarlarından Akın Bodur arkadaşımızla birlikte bir esere imza atmış. Akın Bodur'un Dört İdam Bir Tanık kitabını kendisinden imzalı alıp ağlayarak okumuştum. Hayatta bilmediğimiz o kadar çok acı ve saklanan gerçekler var ki... Biz bildiklerimize de sessiz kaldık, çaresizdik... İki gazetecinin birlikte ortaya çıkardığı bu eser, tarihe ışık tutması ve ekranda ve basında görünenin dışındaki gerçekleri yansıtmasından dolayı da büyük önem taşıyor. Eserin iki güçlü kalemden çıkması beni çok mutlu etti. "SESSİZ ÇIĞLIK"İnşallah satış rekorları kırar." dedi. 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.