Başbakan'dan Erken Seçim Yanıtı

Başbakan'dan Erken Seçim Yanıtı

Son günlerde sıkça dile getirilen "Türkiye erken seçime gidecek" iddialarına Başbakan Binali Yıldırım, son noktayı koydu. İddiaları kesin bir dille yalanladı.

Son günlerde AK Parti çevrelerinden dile getirilen " Türkiye erken seçime gidecek." idiialarına ilişkin Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Yıldırım, "Millet seçim değil geçim bekliyor" diyerek erken seçim iddialarına kapıyı kapattı.

"ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

TRT'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, erken seçim iddialarına 'Seçim seçim ne zaman geçim? 'Millet seçim değil geçim bekliyor. Milletimiz arkamızda olduğu sürece çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

"ARINÇ SEÇİME HAZIR OLUN DEMİŞTİ"

Hatırlanacağı gibi TBMM eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, geçtiğimiz günlerde parti teşkilatına 'her an seçim olabilir, hazır olun' mesajı vermişti.

İşte Arınç'ın o sözleri:

"Eskiler böyle demişler, barış istiyorsan güçlü olacaksın. Güçlü kuvvetli olacaksın senden korkacaklar ilişmeyecekler. O yüzden 2019'a kadar önümüz çok rahat diye bakalım ama takvime göre ama her an da seçim olabilirmiş ve ya seçim benzeri bir şey yapılabilirmiş, bir referandum gündeme gelebilirmiş, Türk siyasi tarihinde bugüne kadar karşılaşmadığımız herhangi bir demokratik yarış olabilirmiş gibi kendimizi her an hazır tutmamız lazım. 3 ay sonra 5 ay sonra 1 sene sonra seçim olacak mı olmayacak mı diye papatya falı tutmak yerine teşkilatın adam gibi yukarıdan aşağıya adeta bir makinenin dişlileri gibi doğru çalışması lazım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.