Toroğlu, Lig TV'yi Aziz Yıldırım'la vurdu!

Toroğlu, Lig TV'yi Aziz Yıldırım'la vurdu!

Erman Toroğlu, şike operasyonunu ve sonuçlarını yorumladı, kendisini kovan Lig TV'ye saydıran Toroğlu, "Aziz Yıldırım'ın etkisinde kalmışlarsa yazıklar olsun." dedi.

Gündemi sallayan şike operasyonuna spor medyasından tepkiler gelmeye devam ediyor. Kanal D ana haberde konuşan Erman Toroğlu, operasyonu ve sonuçlarını yorumladı. Lig TV'den marka değeri gerekçesiyle kovulduğunu hatırlatan Toroğlu, eski kanalını topa tuttu.

Gözaltına alınan en flaş isim olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dinlemeye takılan telefon görüşmelerinde Erman Toroğlu'nu Lig TV'den kovdurduğuna dair diyaloglar olduğu iddia edildi. Kanal D'de SerdarCebe'nin sorularını yanıtlayan Toroğlu "Herkes beni işten atmak isteyebilir. Ben çalıştığım müesseseye bakarım, beni o ilgilendirir." dedi.

Serdar Cebe: Aziz Yıldırım'ın işten attırdığını biliyor muydunuz? Böyle konuşmalarınolduğu iddia ediliyor belgeler arasında. Bu yönlü bir sonuç ortaya çıkarsa şikayetçi olacak mısınız?

Erman Toroğlu: Hayat çok güzel. İnsanlar nelerle uğraşıyor, biz nelerle uğraşıyoruz. Saçmasapan işler bunlar ama maalesef gerçekler. Bir yerden başlanması gerekiyordu, bir yerden düğmeye basıldı ve başladı. Benim Aziz Yıldırım tarafından işten atılmam falan hikaye. Herkes beni işten atmak isteyebilir. Ben çalıştığım müesseseye bakarım. Eğer müessesem beni işten atmaya karar vermişse, buna da Aziz Yıldırım'ın gücü yetmişse ben Yıldırım'a en ufak bir serzenişte bulunmam, müesseseme bakarım. Müessesem müesse olmuş mu olmamış mı? Aziz Yıldırım'ın etkisinde kalmışlarsa yazıklar olsun.

LİG TV'YE SAYDIRDI: ALIN SİZE MARKA DEĞERİ

Erman Toroğlu, LİG TV'den kovulmasına gerekçe olarak Süper Lig'in marka değerinin korunması ve geliştirilmesi olduğunu hatırlatarak Lig TV'ye saydırdı. 'Alın size marka değeri' diyen Toroğlu, 'hani Erman Toroğlu marka değerini düşürüyordu. Şimdi o marka değerini kazıyarak bile çıkaramazsınız' dedi. Operasyon için 'yıllardır bu günü bekliyordum, 35 yıldır...' diyen ünlü yorumcu şike operasyonuna tam destek verdi.

İşte o anlar:


 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.