Konya polisi eşkiya peşinde

Konya polisi eşkiya peşinde

Bu genç çiftin başına gelen sizin de başınıza gelebilir. Olayı gören bilen polise ihbar etsin...

Konya'da önceki gün akşam saatlerinde market alışverişinin ardından evlerine giderken, eli sopalı iki kişinin saldırısına uğrayan ve 7 altın bilezikleri alınan bir haftalık evli Çelik çiftinden saldırı sonrası beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Ersin Çelik, yapılan ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde uyutuluyor. Burnunda çatlak olan ve 2 dişi kırılan eşi Hatice Çelik'in ise tedavisine devam ediliyor. Polis, verilen eşgal doğrultusunda 2 şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürürken, bugün de olay yerinde delil aradı.

Olay, geçtiğimiz perşembe akşamı saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Peyami Safa Mahallesi Atmaca Sokak girişinde meydana geldi. 1 hafta önce evlenen garson Ersin Çelik ile Hatice Çelik, kent merkezinde market alışverişi yaptıktan sonra tramvaya bindi. Çift, İstanbul Yolu üzerindeki Köy Hizmetleri durağında indi. Yolun karşısına geçen Çelik çifti, yaklaşık 15 metre uzaklıktaki evlerine yöneldikleri sırada, kimliği belirsiz 2 kişi karşılarına çıktı. Ellerinde sopa bulunan şüpheliler, genç çifte saldırdı. Sopalarla dövülen Çelik çifti, kanlar içinde yere yığılırken, iki zanlı Hatice Çelik'in kolunda bulunan 7 bilezeği de zorla aldı. İki şüpheli olay yerinden hızla kaçtı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Bir süre sonra çevredeki vatandaşlar tarafından bulunan Ersin ve Hatice Çelik, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Çelik çifti tedavi altına alındı. Serviste gözlem altında tutulan Ersin Çelik'in başına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Dün akşam saatlerinde ameliyat edilen Ersin Çelik yoğun bakım servisinde uyutulduğu ve 2 gün sonra ayıltılacağı bildirdi. Bu arada hastanede halen tedavi altınta tutulan ve vücudunun birçok yerinde morluklar oluşan Hatice Çelik'in ise aldığı darbeler sonucu burnunda çatlak oluştuğu ve 2 dişinin kırıldığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Çiftin alışveriş yaptıktan sonra takip edilmiş olabileceği üzerinde duran polis, verilen eşgal doğrultusunda şüphelilerin kimliklerini belirlemek ve yakalamak için çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi. Polis bugün de genç çiftin gasp edildiği yerde inceleme yaparak delil aradı. DHA
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.