Ersun Yanal çok iddialı konuştu

Ersun Yanal çok iddialı konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor'u 3-0 mağlup ettikleri mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

"Maalesef, ikinci yarıda takımlarımın düşüşe geçtiğini şehir efsanesine çıkaranlar benim çalıştırdığım takımlara bir baksınlar. Ne yaptım, takımlarla nerelere gitmişim. Maalesef ülkemizde keyfi olarak ortaya atılan iddialar var. Fenerbahçe taraftarı ile büyük bir takım. Bugün sahadaki atmosfer inanılmazdı. Taraftarın verdiği destek inanılmazdı, onlara teşekkür ediyorum."

"GERÇEKTEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

"İkincisi oyuncularım, en gencinden en deneyimlisine kadar inanılmaz bir mücadele verdi. 3 Temmuz'dan bu yana kolay şeyler atlatmıyor takımımız. Gerçekten büyük bir aileyiz biz. Özellikle fazla süre almayan oyuncularımızın ortaya koyduğu karakter bizi bu noktaya getirdi. 7 maçımız var, biri derbi. Fenerbahçe'nin ortaya koyacağı kutsal mücadele önemlidir. Bu karakteri devam ettirmek bizim misyonumuz. Bu karakteri devam ettireceğiz."

"TEKRAR EDİYORUM, ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

"Mağlup olduğumuzda da, başarısız olduğumuzda da aynı şeyi tekrarladık. Bütün camia bu şampiyonluğu çok istedi. Herkes üstüne düşenin en fazlasını yaptı. Şampiyon olacağız. Yine tekrar ediyorum. Bu şampiyonluğu da taraftara armağan edeceğiz."

"CEZALI DURUMA DÜŞECEK OYUNCULARI..."

"İyi başladık ama çok pozisyon kaçırdık. Bu tür maçlar zor geçer, kırılma noktaları artık. İyi atlattık, kart cezalısı durumuna düşecek oyuncuları da koruduk." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.