Trabzonspor Aradığı Stoperi Portekiz’de Buldu…

Trabzonspor Aradığı Stoperi Portekiz’de Buldu…

Trabzonspor, Ersun Yanal ile Teknik Direktör olarak görüşmelere başlamasının ardından, bir yandan önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen futbolcuları belirlemeye çalışırken diğer yandan yeni sezon için transfer görüşmelerine başladı

Yeni sezon için düşündükleri ilk isim ise Portekiz Liginin Estoril takımında görev yapan, takımın kaptanı Yohan Tavares.

 

Stoper mevkiinde görev yapan deneyimli ismin Portekiz’in en önemli menajerlerinden biri olan ve Tavares’in de  tam yetki verdiği Football and Friends şirketin sahibi Rui Gomes; deneyimli defans oyuncusu ile Trabzonspor’un yanı sıra FC Sion ve Steaua Bükreş takımlarınında yakından ilgilendiğini ancak  Trabzonspor’un oyuncuyu çok istediğini dile getirdi.

 

1988 doğumlu olan ve defansın göbeğinde görev yapan Yohan Tavares  Uluslararası tecrübeye sahip bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonlarda Belçika’nın  Standard Liege takımında forma giyen deneyimli stoperin,  sonraki adresi ise Chievo Verona takımı oldu. Şu an Portekiz Liginde mücadele eden Estoril takımın en önemli oyuncularından biri olan Tavares, aynı zamanda  takım kaptanı olarak görev yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.