Özkök: Ahmet Kaya'ya neden şerefsiz dedim

Özkök: Ahmet Kaya'ya neden şerefsiz dedim

Ertuğrul Özkök, Ahmet Kaya için attırdığı şerefsiz manşetine açıklık getirdi.

Enver Aysever'in programına konuk olan Hürriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök canlı yayında açıklamalarda bulundu.

28 Şubat sürecinden, Ahmet Kaya için atılan hedef gösteren manşetlere kadar ilginç çıkışlar yapan Özkök, Çetin Emeç ve Abdi İpekçi'yi hatırlayınca öldürülmediği için kendini şanslı saydığını dile getirdi.

ÖLDÜRÜLEBİLECEĞİNİ İMA ETTİ!

"Hürriyet'in yayın yönetmeni ya da sahibi olduğunuzda kafadan eleştirilmeyi göze alıp oraya oturacaksınız. Daha riskli yanları da vardır Hürriyet'in yayın yönetmenliğinin. Benden önceki öldürüldü. Ben şanslıydım, henüz öldürülmedim. Ben şanslıydım iki defa bombadan kurtuldum."

AHMET KAYA İÇİN BUGÜN AYNI MANŞETİ ATAR MI?

Ahmet Kaya için atılan "Vay şerefesiz" manşetinin yanlış anlaşıldığını savunan Özkök, "şerefsiz lafı Ahmet Kaya'nın çok sevdiği laflaradan biriydi. Şerefsiz diye seslenirdi insanlara" diyen Özkök aynı haberin Sabah'ta da yayınlandığını hatırlattı.

"Bütün bunları söylemem o manşeti attığım için mutlu olduğum anlamına gelmez. Bugün olsa atmazdım o manşeti. Pişman olsam ne yazar. Pişmanım tabi canım bugün atmazdım o manşeti."
 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.