Gülen ve Yıldırım üzerinden planlanan tezgah

Gülen ve Yıldırım üzerinden planlanan tezgah

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün dünkü Aziz Yıldırım-Fethullah Gülen yazısından yola çıkan Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, Türkiye'nin büyük bir tezgahla karşı karşıya olduğunu ileri sürerek "Tehlikenin büyüklüğünün farkında mısınız?" diye sordu.

 Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün dünkü Aziz Yıldırım-Fethullah Gülen yazısından yola çıkan Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, Türkiye'nin büyük bir tezgahla karşı karşıya olduğunu ileri sürerek "Tehlikenin büyüklüğünün farkında

mısınız?" diye sordu.
 
Cüneyt Özdemir yazısında, Özkök'ün yazısının Aziz Yıldırım tarafından yalanlandığına dikkat çekerek, "Böyle bir şey olamazdı zira olsaydı dünyada ilk kez bir spor kulübü ile bir cemaat karşı karşıya geliyor demekti. Bizim gibi futbolun neredeyse bir din mertebesinde, inançla, tutkuyla, ölümüne sevildiği bir ülkede böyle bir karşılaşma, kitlelerin başka kitlelere bu şekilde doldurulması çok sarsıcı çatışmalara yol açabilirdi." ifadesini kullandı.
 
Yazısında Türkiye'nin büyük bir tezgahla karşı karşıya olduğunu ileri süren Özdemir, yazısında şu ifadelere yer verdi.
 
"Fenerbahçe-Gülen cemaati derbisine çevirirseniz bu maçın içinden hiç kimse çıkamaz diyordum. Aziz Yıldırım basın toplantısını beklemeden yapmak zorunda kaldığı açıklamada “Bilinmesini isterim ki bu ziyaretler sırasında karşılıklı yapılan konuşmalarda hiçbir kişi, kurum veya oluşum adı kullanılmadığı gibi, yine hiçbir kişi, kurum veya oluşum hakkında övgü ya da yergi niteliğinde ifadeler kullanılmamıştır” diyordu. Aziz Yıldırım böyle diyorsa o zaman büyük bir tezgâh ile karşı karşıyayız. Bilmem tehlikenin büyüklüğünün farkında mısınız?"
 
Cüneyt Özdemir'in büyük bir tezgahla karşı karşıyayız" cümlesine dayanak yaptığı yazının Ertuğrul Özkök'e ait olması, "Böyle bir tezgah varsa Ertuğrul Özkök bu tezgahın içinde mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.