Yaşar Hoca out, Özkök hoca in

Yaşar Hoca out, Özkök hoca in

Bir televizyon kanalında yayınlanan sahur programına katılan Ertuğrul Özkök, sosyal medyada günün konusu oldu.

Türk medyasının amiral gemisi Hürriyet'in 20 yıl boyunca genel yayın yönetmenliğini yapan, zaman zaman kaleme aldığı şarap ve grup seksin faydaları üzerine yazılarıyla da eleştirilere konu olan Ertuğrul Özkök bu kez sahur programına katılıp Müslümanları aydınlattı...!

SAHUR PROGRAMINA KATILDI

Özkök, daha önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın katıldığı Star TV'de ekrana gelen Halil Necipoğlu ile Sahur adlı programın konuğu oldu.

KİBİR VE NANKÖRLÜK

Programın akışı gereği oruç ve namaz ekseninde dini bir sohbetin içinde yer alan Ertuğrul Özkök, Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu ve kutsal kitapta kibir üzerine çok şey söylendiğini belirtti. Özkök, kibrin insanın en kolay düşebileceği tuzakların başında geldiğini de sözlerine ekledi.

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN KONUSU OLDU

Sahur programına katılan Ertuğrul Özkök, sosyal paylaşım sitelerinin en çok konuşulan konularından biri oldu

Ertuğrul Özkök’ün sahur programına katılmasına hem medyanın önde gelen simalarının hem de diğer kullanıcıların yaptığı yorumlardan bazıları şöyle:

bekirtas ‏@erdemli1toplum : Ramazan aylarında "oruç tutmadığı için dayak yedi" haberlerinin mimarı Ertuğrul Özkök Star Sahur programında.Star'ın orucu şimdiden mekruh:)

bekirtas ‏@erdemli1toplum : Ertuğrul Özkök Ali İmran suresini tefsir ediyor.Ben öldüm mü yoksa lan

TerbiyesizHerif ‏@TerbiyesizHerif : Türkiye'de ne zaman yer yerinden oynasa Ertuğrul Özkök seks ve şarap hakkında bir yazı yazar. Bu sefer sahur programında. Tövbeler olsun!!!

Candaş Tolga Işık ‏@CandasTolga : Star TV'nin sahur programındaki adam da aynı Ertuğrul Özkök... Bi dakka!!! Laann?!

Candaş Tolga Işık ‏@CandasTolga : Allah herkese ilahiyatçıyı susturup Ali İmran Suresi tefsiri yapmaya kalkan Ertuğrul Özkök cesareti versin. Amin.

bağımsız köfte ‏@celalyildiz : Ulan bu dünyanın çivisi çıkmış be, sahur programında ertuğrul özkök var.....

Turgay Oğur ‏@turgayogur : Bir Sahur programına ilk defa kılığı düzgün biri çıktı diye sevindim önce. Sonra Ertuğrul Özkök olduğunu anladım. Bu da gol değilmiş

Ahmet Evcimen ‏@AhmetEvcimen : Ertuğrul Özkök Sahur programına katılmış. Mayalar dünyanın sonu 2012'de gelecek demişti inanmamıştık haklı çıktı herifler

Turgay Oğur ‏@turgayogur : Allah'a şükür konusuna Ertuğrul Özkök kendi hayatından misalle katıldı. Bodrumdaki küçük evinin iskelesinden denize bakıp şükredermiş

Erol Yüksel ‏@erolyuksel40 : Star tv de Ertuğrul Özkök hoca şeytanın hileleri ile ilgili sohbette kibri anlatıyor!

bekirtas ‏@erdemli1toplum : Ertuğrul Özkök şeytanın hilelerini anlatıyor. (Birinci ağızdan)

Ahmet Kekeç ‏@kekec_ahmet : Ertuğrul Özkök, Bodrum'daki evinin iskelesinde denize bakarak şükredermiş. O iskele kaçak değil miydi?

Mehmet ‏@mehaksu : Star TV'nin Ertuğrul Özkök'ü sahur programına çıkarmasından sonra, Fox Tv'den Yılmaz Özdil, Show Tv'den de Ruhat Mengi hamlesi bekliyorum.

Patavatsiz ‏@patavatsiz : Oldu olacak bari Ertuğrul Özkök bide 'oruç tutuyom ben yhaaa!' desin de yığılalım milletçe olduğumuz yere

bekirtas ‏@erdemli1toplum : Ramazan aylarında çalınan tasavvuf müziği ölümü hatırlattığı için Ertuğrul Özkök'ün hoşuna gitmiyormuş.Caz müzik çalsa ölmeyecek sanki

Mehmet YILDIZ ‏@mehyildiz : Ertuğrul Özkök sahur programına mı katılmış artık bende inanıyorum kesin şeriat gelecek lan :-))

Ossy ‏@ositurka : ''Ramazanın en güzel tarafı pidedir.'' demiş Ertuğrul Özkök hocaefendi! Nasıl feyzlenmiş Ramazan'dan maşallah=))

Merve Sebnem Oruc ‏@mervesebnem : Ertuğrul Özkök sahur programına çıkmış. Okunma (konuşulma) oranı düşüyor diye oluyor bunlar. Biraz daha okunmasa Çiçek Taksi'de bile oynar.

abdullah cengiz ‏@cengizab : Bugünkü hürriyetin manşeti: ERTUĞRUL ÖZKÖK SAHURA KALKTI

@MuhsinBay Düşünsenize Abdulaziz Bayındır'la Ertuğrul Özkök sahur programı yapıyor.. İzlenmez mi?

Göktuğ Kırca ‏@goktugkirca : Ertuğrul Özkök sahur programında... ateistler bunu da acıklasın:)) acıklayın hadi...:))

Mehmet Kuş ‏@Mehmetkus : Yaşar Nuri Öztürk out Ertuğrul Özkök in...

Mehmet Kuş ‏@Mehmetkus : CHP iktidara gelirse Ertuğrul Özkök de Diyanet İşleri Başkanı olur... Olur mu? Olur...

Vala Gondhiner ‏@Gondhiner : Bunun üzerine Ertuğrul Özkök ayağa kalktı ve o davudi sesiyle dedi ki ''alkol içeren içecekleri yüce dinimiz bize haram kılmıştır''  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.