Medyada 28 Şubat depremi!

Medyada 28 Şubat depremi!

28 Şubat'ın medya ayağında görev aldıkları iddia edilen Ertuğrul Özkök, Fatih Altaylı,Fatih Çekirge, Zafer Mutlu, Ali Kırca ve Uğur Dündar ile ilgili suç duyurusu kabul edildi.

28 Şubat süreciyle ilgili dün tarihi bir adım atıldı. Özgür Eğitim-Sen Genel Başkanı Yusuf Tanrıverdi 28 Şubat soruşturmasına müdahil oldu. Tanrıverdi 'nin ifadesindeki 28 Şubat döneminin anlı şanlı gazetecileri hakkında suç duyurusunda bulunması ise gündeme damgasını vururken, medyada “28 Şubat” depremi yaşandı.
 
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Med-Cezir” programına konuk olan Özgür Eğitim-Sen Genel Başkanı Yusuf Tanrıverdi, 28 Şubat savcısına sunduğu tutanakları Beyaz Tv ekranlarında açıkladı.
 
BİLGİSİNE BAŞVURULDU
28 Şubat sürecinde İsrail 'in büyük bir etkisi olduğunu öne süren Tanrıverdi, basın yoluyla Türkiye ve İran 'ın savaştırılmak istendiğini söyledi. Batı Çalışma Grubunda buna yönelik kararlar alındığını belirten Tanrıverdi, Ocak ayında 28 Şubat hakkında yaptıkları suç duyurusunun kabul edildiğini söyledi.
 
MEDYADA 28 ŞUBAT DEPREMİ
Savcılıkta bu suç duyurusuyla ilgili savcılığın kendisinden bilgi aldığını söyleyen Tanrıverdi “ Savcı beye yeni delillerde sunduk. O dönemde medyada görev aldığını düşündüğümüz Ertuğrul Özkök, Fatih Altaylı,Fatih Çekirge, Zafer Mutlu, Ali Kırca ve Uğur Dündar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu insanların o dönem askerlerle iş birliği içinde yalan-dolan haberler yaptığı ve servis edilmiş haberlerle ülkede kaos ortamı ve darbe oluşmasına zemin oluşturduklarını düşündüğümüz için suç duyurusunda bulunduk.” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.