Ertuğrul Özkök'ten şarap kadehi yorumu

Ertuğrul Özkök'ten şarap kadehi yorumu

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Bugün TV ve Kanaltürk'e destek veren yazısını şarap kadehi tasarımı yorumuyla sonlandırdı.

Ertuğrul Özkök"Saat tam 16.33'tü" başlıklı yazısında İpek Koza Grubu'na kayyum atanması sonucu Kanaltürk ve Bugün TV'ye destek verdi.

"28 ŞUBAT'I YAŞADIM"

Kayyum atanması olayını 27 Mayıs darbesine benzeten Özkök, " Tam 16:33'ü gösteriyordu. Ekran o dakika karardı. 27 Mayıs askeri darbesini hatırlıyorum. 12 Mart'ı yaşadım. 12 Eylül'ü yaşadım. Darbeciler sabah kalkar,, devlet radyosuna ve televiyzonuna el koyardı. Sonra özel radyolar ve televizyonlar dönemi geldi. 28 Şubat'ı yaşadım" dedi.

ŞARAP KADEHİ YORUMU

Yazısını katıldığı şarap kadehi tasarımı davetiyle sonlandıran Özkök, tasarımını çok beğendiği kadehi, şöyle anlattı:

UZUN SAPLA MODERN ANLAYIŞI SÜRDÜRMÜŞ

"Şarap bardağının klasik siluetine sadık kalmış... Ama o siluete mükemmel bir dans, harika bir hareket vermiş. Uzun sapla, modern anlayışı sürdürmüş. Ama bu klasik çizgiye, elinizdeki şarabı hoş bir estetikle dolaştırma ve aromasını yayma imkanı tanımış. Bardağa yukarıdan baktığınızda, içindeki şarap bazen yıldız, bazen de asma yaprağı şekli alıyor. Böylece üzümün en belirgin çizgisini de bardağa taşımış"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.