FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle Erciyes Üniversitesine (ERÜ) devredilen Melikşah Üniversitesinin tabelası kaldırılarak kampüs girişine ERÜ tabelası asıldı.

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle Erciyes Üniversitesine (ERÜ) devredilen Melikşah Üniversitesinin tabelası kaldırılarak kampüs girişine ERÜ tabelası asıldı.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Resmi Gazete'de yayımlanan 667 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile kapatılan Melikşah Üniversitesindeki tüm bina ve taşınmazların ERÜ'ye devir işlemlerine başlandı.

ERÜ ile Defterdarlık ve Milli Emlak arasında kurulan komisyonlar, kapatılan Melikşah Üniversitesindeki bütün bina ve taşınmazların, ERÜ'ye devir teslim işlemlerini yürütüyor. Bu kapsamda Melikşah Üniversitesi yerleşkesi girişine ERÜ tabelası asıldı.

Öte yandan, KHK ile kapatılan Melikşah Üniversitesinin bütün öğrencileri ERÜ'nün ilgili fakülte ve bölümlerinde öğrenimlerine devam edecek. Kayıt kabul işlemlerine ise öğrencilerle ilgili veri aktarımının tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde başlanması öngörülüyor.

Ayrıca Melikşah Üniversitesinin yurtlarında kalan öğrencilere özel eşyaları, devir-teslim işlemleri tamamlandıktan sonra tutanakla teslim edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.