3 yaşındaki çocuğun mucize kurtuluşu

3 yaşındaki çocuğun mucize kurtuluşu

Evlerinin balkonunda oynarken bir anda kendini yerde buldu.

Erzurum merkez Yakutiye İlçesi Hilalkent Semti'nde evlerinin 4'üncü katındaki balkonunda oynayan 3 yaşındaki Fatma Şifa Altuntaş, bir anlık dikkatsizlik sonucu düştü. Olay yerine gelen polis memurunun 'vücudunda kırık olabileceği' düşüncesiyle kimsenin dokunmasına izin vermediği çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BALKON KORKULUĞUNDAN AŞAĞI DÜŞTÜ

8 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evlerinin balkonunda oynayan Fatma Şifa Altuntaş, tırmandığı balkon korkuluğundan düştü. Apartman bahçesine sırt üstü düşen çocuğu görenler polis ve 112'ye haber verdi.Olay yerine ailesinden önce gelen polis, vücudunda kırık olabileceği şüphesiyle çocuğa kimseyi yaklaştırmadı. Bir süre hiç ses çıkarmayan ve daha sonra kıpırdamaya başlayan çocuğu, yetişen 112 ekibi dikkatli bir şekilde boyunluk takarak sedyeye yerleştirdi.

OMURGA VE KAFATASINDA KIRIK

Küçük kızının acılar içindeki haline dayanamayan annesi Hatice Altuntaş, fenalık geçirdi. Ambulansa alınmayan annenin yardımına olay yerinde bekleyen polis aracı yetişti. Evladının peşinden ağlayan anne Altuntaş, polis aracıyla kızının kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Küçük kızın bacak, omurga ve kafatasında kırık olduğu belirlendi. Tedavi altına alınan minik Fatma'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.