Erzurumlu Öğrenciler Bayburt Üniversitesini Ziyaret Etti

Erzurumlu Öğrenciler Bayburt Üniversitesini Ziyaret Etti

Bayburt’ta eğitim veren ilk ve orta dereceli okulların öğrencilerini zaman zaman kampüste ağırlayan Bayburt Üniversitesinin bu seferki ziyaretçileri Erzurumlu öğrencilerdi…

Erzurum’un Uzundere ilçesinde bulunan Uzundere Lisesi’nden bir grup öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Bayburt Üniversitesini ziyaret etti.

Öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve girecekleri lisans yerleştirme sınav tercihlerinde yönlendirici bilgilere sahip olmaları için düzenlenen üniversite tanıtım gezisinin ikinci durağı Bayburt Üniversitesi oldu.

Bayburt Üniversitesi Bayburt Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Okuyan’ı makamında ziyaret eden öğrenciler, Bayburt Eğitim Fakültesi ve ÖYS yerleşme puanları hakkında bilgi aldılar.

Fakültenin biyoloji, fizik, dil laboratuvarları ile video konferans salonu ve uzaktan eğitim sistemi hakkında da bilgiler alan öğrenciler daha sonra üniversiteden ayrıldı.

Uzundere Lisesi öğretmenleri Kadir Tütün, Yasemin Güzel,  Yakup Doğanay’ın organize ettiği ve Atatürk Üniversitesini ziyaretle başlayan, Bayburt Üniversitesi ziyaretiyle devam eden gezi, Gümüşhane Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Rize Üniversitesi ve Artvin Üniversitesi ziyaretiyle sona erecek.

ogrenciler.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.