Esed'i Öve Öve Bitiremedi

Esed'i Öve Öve Bitiremedi

2 yıldan bu yana kendi halkını katleden Esed'e Haydar Baş'tan tam destek geldi. Baş, Esed'in gönderilmesi gerektiğini defalarca ifade eden Hükümete de sert çıktı: Size ne oluyor?

Suriye'de kendi vatandaşı olan100 binden fazla insanı katleden, son olarak da yaklaşık 1500 kişiyi kimyasal silahlarla katleden Esed'e, Haydar Baş'tan açık açık destek geldi.

Esed'in vazifesini yaptığını, barışçı olduğunu, soğukkanlı davrandığını ve yerli yerinde hareket ettiğini dile getiren Haydar Baş, kendi kanalı Meltem TV'de Esed'i öve öve bitiremedi.

Esed’e katil diyenler için “Allah senin belanı versin, şerefsiz, köpek, hain” ifadelerini kullanan Haydar Baş, Türkiye'de hem siyasetçilerin hem de insanların Esed' karşı tepkilerine de ateş püskürdü.

"Sonra Türkiye'ye kim ne yaptı" diyerek, Türkiye'nin Esed'in katliamlarıne tepki göstermesine sert çıkan Haydar Baş, Allah belanızı verir dedi.

HİZBULLAH'I DA ÖVDÜ

Hizbullah terör örgütüne de övgüler dizen Haydar Baş, Hizbullah'ın yanlış yaptığını duymadım görmedim ifadelerini kullandı.HABERLER.COM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.