Esed'in paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı!

Esed'in paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz hafta Instagram'da hesap açan Suriye lideri Beşar Esed'in paylaştığı ilk fotoğraflardan biri kendisine hediye edilen 'Atatürk portresi' olunca sosyal medyada tartışma başladı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed’in, geçtiğimiz hafta fotoğraf paylaşım sitesi Instagram ’da açtığı hesapta kendisine hediye edilen bir Atatürk portresini paylaşması sosyal medyada ilginç bir tartışma başlattı.

 
Esed'in en çok yorum alan paylaşımlarında biri olan fotoğrafın yorum bölümünde karşılıklı tartışan Türk kullanıcıların çoğu Esed’e destek verirken, hükümeti de sert dille eleştirdi.
 
Radikal'in haberine göreBazı kullanıcılar ise hem Esed'e hem de bu kullanıcılara tepki göstererek hükümete destek verdi. Kullanıcılardan bazıları şu yorumları yaptı: “Sizi seviyoruz”, “2 aya kalmaz gider dediler,3 yıl oldu.Diren Esad”, “İşte bu yüzden sana düşman bunlar” Siteye onlarca fotoğraf ekleyen Esed'in nicki ise "Syrian Presidency"
 
 
Facebook ve twitter’da da benzer bir tartışma başlatan fotoğraf, bu yılın Nisan ayında Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan'ın Suriye’de yaptığı röportaj sırasında Esed’e hediye edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.