Esenler İmam Hatip Lisesi'nden Teşekkür

Esenler İmam Hatip Lisesi'nden Teşekkür

Esenler'e iki yeni lise KAZANDIRILDI

‘İstanbul’un en kalabalık nüfusuna sahip Esenler ilçesinde yıllardır devam eden okul eksikliğini fark ederek ilçemize başta Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni kazandıran herkese teşekkür ediyoruz.

Artık çocuklarımızın yıllardır kalabalık ortamlarda yaptıkları eğitimin daha rahat ortamlarda gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Kısa sürede beş yüze yaklaşan öğrenci kaydını yer sıkıntısından dolayı arttıramadığımız için gelen velilere olumlu cevap veremediğimiz için üzgünüz. Yer sıkıntısını gören birçok velimizin ağlamasına şahit olmak bizi de çok üzmektedir. Bu ilgi insanlığa hizmet etmekten başka bir amacı olmayan İmam Hatip Liselilerin büyük bir ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Yeni açılan diğer imam hatip okullarına da büyük ilgi olduğunu duymaktayız. Bu vesileyle zenginlerimize en güzel hayrın eğitime yatırım yapmak olduğunu öneriyorum.

İlçemize Esenler İmam Hatip Lisesinin kazandırılmasında emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e,Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya, Esenler Kaymakamına,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne,gecenin geç saatlerine kadar çalışan okul müdürümüz Mustafa Salman’a, bize ev sahipliği yapan İbrahim Turhan Lisesi yöneticilerine, velilerimize ve İmam Hatip dostlarına şükranlarımızı sunuyorum. Eminim ki Esenler’de açılacak olan her yeni okul işlenen suç oranlarının azalmasına ve yaşam kalitemizin de artmasına vesile olacaktır.’  

Esenler İmam Hatip Lisesi Öğrenci Aileleri Adına

Tevfik Kahveci 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.