Eski Galata Köprüsü yazboza döndü

Eski Galata Köprüsü yazboza döndü

8 Temmuz'da yeniden açılan eski Galata Köprüsünün dün kapatılacağı açıklandı. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Galata Köprüsünün kapatılması ertelendi.

İstanbul trafiğinin rahatlaması için geçtiğimiz pazar günü açılan Eski Galata Köprüsü'nün duba bakım onarım çalışmaları dolayısıyla yarın sabah tekrar trafiğe kapatılacağı açıklandı. Gelen tepkiler üzerine bu çalışma ileri bir tarihe ertelendi.
 
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) ve Haliç'te yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle oluşan trafiğin rahatlaması için 20 yıl sonra 8 Temmuz Pazar günü tekrar trafiğe açılan Eski Galata Köprüsü yarın sabah trafiğe kapatılacaktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şunlar denilmişti:
 
"Hasköy ve Balat arasına yeniden kurulan Valide Sultan Köprüsü'nde (Eski Galata Köprüsü) yapılacak duba bakım onarım çalışmaları dolayısıyla, köprü 14 Temmuz2012 Cumartesi günü saat 08.00'den itibaren araç ve yaya trafiğine kapanacak. Belirtilen tarihte, Valide Sultan Köprüsünükullanacakaraçların, Yeni Galata, Atatürk ve Haliç Köprüsü'nü kullanmaları gerekmektedir."
 
Ancak gelen tepkiler belediyeye geri adım attırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan ikinci yazılı açıklamada, "Eski Galata Köprüsü'nün duba bakım çalışması ileri bir tarihe ertelendi" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.