Eski Galatasaraylı Suat Usta, Tepecikspor'a transfer oldu

Eski Galatasaraylı Suat Usta, Tepecikspor'a transfer oldu

Tepecikspor, bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Suat Usta ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

2. Lig Kırmızı Grup’ta hedefini PTT 1. Lig’e yükselmek olarak belirleyen Tepecikspor, en son Maldivler’in VB Sports takımında forma giyen eski Galatasarayfutbolcu Suat Usta’yı 6 aylığına renklerine kattı. 1981 doğumlu tecrübeli oyuncunun 2 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci devre hazırlıklarına katılacağı ifade edildi.

 ”Üç transfer yapacağız”

Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Armağan Turhan, Suat Usta ile her konuda anlaştıklarını, oyuncu ile resmi sözleşme imzalamak için transfer döneminin başlayacağı 5 Ocak tarihini beklediklerini söyledi.

Suat’ın Tepecikspor’da başarılı olacağına inandığını ifade eden Turhan, iki transfer daha yapıp transferi sonlandıracaklarını anlattı.

Ligin ikinci devresine daha güçlü bir Tepecikspor olarak girmeyi arzuladıklarını, bu yüzden takıma nokta transferler yapacaklarını kaydeden Turhan, ”Çok sayıda yapılan transferlerin takıma fayda yerine zarar vereceğini düşünüyorum. Bunun için devre arasını üç nokta transferle kapatacağız. Elimizde bulunan kadroya son derece güveniyor, onların ligin ikinci devresinde daha başarılı olacağını düşünüyorum. Yönetimden bölgesel anlamda alternatif oyuncu istedim” diye konuştu.

Suat Usta, daha önce PSV Eindhoven, Galatasaray, Konyaspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor ve Diyarbakırspor takımlarında forma giydi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.