Eskişehir kent merkezinde araç patlaması korkuttu!

Eskişehir kent merkezinde araç patlaması korkuttu!

Eskişehir kent merkezinde bulunan Atatürk Stadyumu yanına park edilen aracın patlaması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İlk belirlemelere göre oluşan patlamanın aracın LPG aksamından kaynaklandığı belirlendi. Son günlerde Eskişehir’de vatandaşlar arasında dolaşan bombalı araç söylentileri Eskişehir Emniyetini de alarma geçirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araç kullanılamaz hale geldi.

Eskişehir Odunpazarı İlçesi Taşköprü Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Stadyumu yanında park eden 26 VH 206 plakalı araç akşam saatlerinde patlama ile birlikte yanmaya başladı. İçerisinde 4 kişi bulunan aracın bir anda alev almasının ardından motor kısmında oluşan patlama korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Ayrıca, son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde, ‘Eskişehir’de bombalı araç geziyor.’ şeklindeki paylaşımlar nedeniyle teyakkuzda bulunan polis ekipleri alarma geçti.

Olay yerine gelen terörle mücadele ekipleri de bölgede incelemelerde bulundu. İtfaiyenin müdahale etmesi sonucu yangın büyümeden söndürüldü. Görgü tanıklarının verdiği ifadede, aracın yol kenarına yeni park ettiği ve içeridekilerin araçtan inecekleri sırada motor kısmından alevler çıktığı ve patlamanın da bundan sonra meydana geldiği belirtildi. Aracın LPG tüplü olduğu ve yangının da gaz borularının motora bağlantı aksamında meydana geldiği öğrenildi. İçerisinde bulunan şahısların yara almadan kurtulduğu kazada araç kullanılamaz hale geldi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ikinci bir patlama riskinin olmadığının anlaşılması üzere herkes rahat bir nefes aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.