Ersun Yanal için olay iddia

Ersun Yanal için olay iddia

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Sıtkı Saraç, Ersun Yanal için "Sözleşmesini fesh edeceğimiz toplantıya sarhoş geldi. Futbolcularımızla ilgili olarak da ileri geri laflar söyledi" dedi.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, yerel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarda Sarı-Lacivertliler'in başına geçen eski hocaları Yanal'ı son derece ağır bir dille eleştirerek şok suçlamalarda bulundu.

Saraç, Fenerbahçe ile anlaşması sonrasında Yanal ile fesih konusunda görüştüklerini belirterek, "Ancak oraya aşırı sarhoş geldi. Ben yakıştıramadım. Başkanın yanına geliyor ve öyleydi. Biz sürekli olarak Türk futbolu ile ilgili konular açtığımız halde Ersun Yanal devamlı olarak, bazı futbolcularımızla ilgili ileri geri bazı laflar söyledi... Futbolcumuzun birisine '1 milyon bulursanız satın çünkü biraz arızalı. Değerini çok büyütüyorlar. Ben Eskişehirspor'da kalsaydım bir dahaki sene oynatmazdım' gibi sözler söyledi" ifadelerini kullandı.

'FUTBOLCULARI RAHATSIZ ETTİ'

Habertürk'ün haberine göre; Eskişehirspor Basın Sözcüsü Sıtkı Saraç'ın iddiaları bununla da sınırlı kalmadı. Saraç, Yanal'ın tavırlarıyla ilgili olarak, "Bu yaklaşımları hiç hoşuma gitmedi ve ben de 'Eskişehirspor'dan elini çek' dedim. Buna sinirlendi, fesih konusunda problem çıkarttı. Ancak daha sonra Başkanımız Mesut Hoşcan konuyu halletti. Daha sonra o kişi futbolcularımızı rahatsız etmeye başladı" diye konuştu.

O İSİMLER ERKAN İLE VEYSEL Mİ?
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Sıtkı Saraç'ın Ersun Yanal ile ilgili şok suçlamaları kafaları karıştırdı... Özellikle Saraç'ın Yanal ile ilgili olarak, "Daha sonra o kişi, futbolcularımızı rahatsız etmeye başladı" şeklindeki sözleri kafalara, "Bu oyuncular kim?" sorusunu getirdi... Kırmızı-Siyahlı kulübe yakın çevrelerden sızan bilgilere göre; basın sözcüsü Sıtkı Saraç'ın Yanal'ın rahatsız ettiğini iddia ettiği oyuncuların Erkan Zengin ile Veysel Sarı oldukları öğrenildi.INTERNETHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.