Eskişehirspor - Beşiktaş / CANLI

Eskişehirspor - Beşiktaş / CANLI

Üst üste 2 maçta kaybeden Beşiktaş, Eskişehirspor önünde hayati bir mücadeleye çıkıyor. Kartal, milli ara öncesinde 3 puana uzanarak, alınan yenilgileri telafi etmenin peşinde

ESKİŞEHİRSPOR - BEŞİKTAŞ 0-0

STAT: Eskişehir Atatürk
SAAT: 19.00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Tarık, N'Diaye, Aytaç, Kamara, Erman, Erkan, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Hutchinson, Necip, Veli, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç ev sahibi ekip Eskişehirsporlu futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 4: Sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında top herkesi aşıp doğrudan dışarıya çıktı.

Dakika 5: Bu kez Beşiktaş atağında Gökhan pasını Fernandes'e verdi ama Eskişehirsporlu oyuncular baskıyla topu kazandı.

Dakika 7: Beşiktaş sol kanattan geldi... Eneramo'nun Hutchinson'a pasında Hutchinson, sol çizgiye indi ama ardından rakibinden sıyrılamadı.

Dakika 8: Eskişehir yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Eskişehirspor'dan Aytaç Kara ve Beşiktaş'tan Necip Uysal sakatlık geçirdi.

Dakika 10: Eskişehirspor savunmasında topla buluşan Diego'nun rakip savunma arkasına gönderdiği uzun top doğrudan dışarıya gitti.

Dakika 13: Beşiktaş Manuel Fernandes ile serbest vuruş kullandı... Fernandes kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına ortaladı ve gelen topa kale sahası içinde Eneramo'nun kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

Dakika 14: Beşiktaş gole çok yaklaştı... Çok hızlı gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Eneramo, çok seri bir şekilde ceza alanına girdi ve dar açıdan şutunda kaleci Boffin direk dibinde topu kurtardı.

Dakika 17: Ev sahibi ekip Eskişehirspor atağında ceza alanı içindeki Kamara'ya atılan yüksek topta Kamara, topu kontrol edip son çizgiye kadar indi ve kale sahasına topu çevirdi ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 20: Beşiktaş bu sefer sağ kanattan geldi... Serdar'ın ceza alanına ortasında önce Eneramo ve ardından Veli, topa vuramadı.

Dakika 23: Eskişehirspor, rakip yarı alanının sol kanadından serbest vuruş kullandı... Erman'ın ceza alanına ortasında Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 25: Eskişehirspor'da Henri Bienvenu, Veli Kavlak'la girdiği bir ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve bir sakatlık geçirdiği için de tedavisi için oyun alanının kenarına gitti.

Dakika 27: Beşiktaş'ta Manuel Fernandes'in kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı ön direğine gelen topu Veysel Sarı karşıladı.

 Dakika 29: Eskişehirspor'da zorunlu oyuncu değişikliği... Sakatlık geçiren Henri Bienvenu, oyuna devam edemiyor. Bienvenu'nun yerine Necati Ateş oyuna giriyor.

Dakika 30: Beşiktaş'ta Eneramo kaleyi iyi bir mesafeden gören bir noktadan sert bir şut çekti ancak top sol direğin yanından dışarıya gitti.

 Dakika 33: Necip Uysal, sağ kanattan taşıdığı topla iki rakibinden çok şık sıyrıldı ve ardından Diego'dan sıyrılmak üzereyken yerde kaldı ve Diego da sarı kart gördü...

Dakika 34: Beşiktaş kullanılan serbest vuruşta yine gole çok yaklaştı... Fernandes, topu doğrudan kaleye gönderdi... Kale sahası içinde seken topu son anda kaleci Boffin, uzaklaştırdı.

 Dakika 35: Eskişehirsporlu oyuncular rakip yarı alanda topu kazanınca ani bir atağa çıktı ama Necati'nin pasında Erman, Necip'e sert bir müdahalede bulundu ve Erman Kılıç sarı kart gördü.

Dakika 36: Beşiktaş yine tehlikeli geldi.... Sol kanattan gelişen atakta ceza alanı içinde topla buluşan Gökhan Töre, kalabalık savunma arasından açısını düzeltip kaleye şutunu çekti ama savunmaya çarpan top kaleci Boffin'de kaldı.

Dakika 38: Eskişehirspor'da ceza alanının hemen dışında topla buluşan Erman'ın kaleye şutunda Escude'ye çarpan top sol direğin hemen yanından kornere gitti.

Dakika 39: Kullanılan köşe vuruşunda uzak kale direğine yapılan ortada Veysel'in kafa vuruşu dışarıya gitti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.