Yanal ve Özdilek'ten maç yorumu

Yanal ve Özdilek'ten maç yorumu

Eskişehirspor'da teknik direktör Ersun Yanal ve Antalyaspor hocası Mehmet Özdilek maçtan sonra açıklamalar yaptı..

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Medical Park Antalyaspor'u 3-0 yenerek adını yarı finale yazdıran Eskişehirspor'da teknik direktör Ersun Yanal, ilk golü bulduktan sonra rahatladıklarını söyledi.


Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ersun Yanal
, Medical Park Antalyaspor'un ligde konumu nedeniyle son dönemde sıkıntı yaşadığını hatırlatırken, ''Rakibimize saygı duyuyorum. Onlar uzun süredir ligde bulundukları yer gereği ciddi bir erozyon yaşadılar. Fiziksel ve ruhsal dejenarasyon içindeydiler. Biz golü bulduktan sonra direnç gösteremediler. Onları anlıyorum'' dedi.

 

Eskişehirspor olarak futbol oynamak ve sonuca gitmek isteyen, yeteneklerini kullanan bir ekip olduklarını aktaran Yanal, kendilerine destek veren taraftarlarına övgüde bulunurken, ''Eskişehirspor'un finale kalması için bu desteğe ihtiyacı var. İyi futbol oynuyoruz ve bunu sürdüreceğiz. Amacımız Avrupa'ya gitmek. Var gücümüzle her maça asılacağız. Finale kadar gideceğimizi düşünüyorum. Kupayı kazanmak istiyoruz. Eskişehirspor'a böyle bir keyfi yaşatmak en büyük amacımız'' diye konuştu.

 

Karşılaşmanın son 10 dakikasını tamamlayamayan Batuhan Karadeniz'in durumunun iyi olduğunu belirten Ersun Yanal, bu oyuncuyla ilgili değerlendirmede de bulunurken, ''Uzun zamandır iyi performans vermiyordu ve problem yaşıyordu. İyi bir oyuncu. Onu kazanmak gerektiğini düşünüyorum. Onda ısrar edeceğiz. Önemli bir değer. Hatalarını deneyim olarak kabul edecek. Biz de ona destek olacağız'' ifadelerini kullandı.

 

Eskişehirsporlu futbolcu Rodrigo Tello ise Medical Park Antalyaspor'a karşı maçın hakimi konumunda olduklarını belirterek, ''Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. İyi bir yoldayız ve hem Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Avrupa'ya gideceğiz. Tüm konsantrasyonumuz bunun üzerine'' dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.