Ezel, ATV'yi zirveye taşıdı

Ezel, ATV'yi zirveye taşıdı

Show TV'nin en çok izlenen dizisini kapan ATV, Ezel sayesinde zirveye kuruldu.

Önceki akşam atv ekranında seyircisiyle buluşan Ezel, yüzde 14.97 izlenme oranıyla liderliğe oturdu. Nefes kesen aksiyon sahneleri ve olaylar zinciri seyirciyi ekrana kilitledi

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un yazdığı, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Salih Kalyon ve Tuncel Kurtiz'in paylaştığı "Ezel" atv'deki ilk bölümüyle pazartesi akşamının galibi oldu. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen haline gelen ve reyting rekortmeni olan "Ezel", 25 Ocak Pazartesi günü atv'de ekrana gelen bölümü ile AB sosyoekonomik statüde aldığı yüzde 14.97 izlenme oranı ve yüzde 32.14 izlenme payı ile en çok izlenen ilk 100 program arasında birinci oldu. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin bu haftaki bölümünde yaşananlar izleyiciyi oldukça heyecanlandırdı.

KASET RAMİZ DAYI'DA

Nefes kesen olayların yaşandığı bölümde izleyici ekrana kilitlendi. Bu bölümde, ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçip Serdar'ın peşine düştü. Ayrıca Ezel'in Eyşan hakkındaki gerçekleri öğrenmesi ve Eyşan (Cansu Dere) ile yüzleşmesi oldukça dikkat çekti. Bu olayların yanı sıra Serdar'ın (Salih Kalyon) Ezel'in kim olduğunu öğrenmeye çalışması, Kerpeten Ali (Barış Falay), Cengiz (Yiğit Özşener) ve Serdar'ın soygun sırasında yaşadıkları olayların görüntüsünün bulunduğu kasetin Ramiz Dayı'nın (Tuncel Kurtiz) eline geçmesi heyecanı artırdı.

Etiketler :