F.Bahçe Ronaldinho ile anlaştı mı?

F.Bahçe Ronaldinho ile anlaştı mı?

Almanya'nın Sportal Plus adlı internet sitesi, F.Bahçe'nin Ronaldinho için Milan kulübüyle anlaştığını duyurdu...

Anotnio Spatileri imzasıyla yayımlanan haberde, Milan’da forma giyen Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı ve devre arasında imza atacağı ileri sürüldü.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Milan, 9 milyon euro'luk yıllık ücretinin 5 milyon euro'ya indirilmesini kabul etmediği için Brezilyalı yıldızla yolları ayırmaya karar verdi.

Bu kararın ardından Milano'ya giden iki F.Bahçeli yönetici ve İtalya'da yaşayan bir Türk, önce Milan Planlama Direktörü Braida, ardından da Milan'ın Spor Direktörü Adriano Galliani ile bir araya geldi.

Görüşmede parasal konularda kesin olarak anlaşma sağlandı ve taraflar el sıkıştı. Anlaşmaya göre, Fenerbahçe, Ronaldinho'ya yıllık 7 milyon euro verecek, Milan'a ise bonservis bedeli olarak 4 milyon euro ödeyecek.

Milan böylece, Ronaldinho'ya 3 yılda ödeyeceği 27 milyon euro'dan kurtulmuş olacak. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen teklifleri kabul etmeyen Ronaldinho'nun F.Bahçe'ye "Evet" deme ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtildi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :