F.Bahçe'de Gençlik devrimi

F.Bahçe'de Gençlik devrimi

Fenerbahçe’de Kocaman ile başlayan değişim dikkat çekerken, tecrübeli hocanınfutbolcularını, “Benim de, Fenerbahçe’nin de geleceği sizsiniz” diyerek motive ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından başlatılan “Gençlik Devrimi” meyvelerini vermeye başladı. Göreve geldiği günden bu yana eleştirilen Kocaman, Okan’dan sonra Sivasspor ile oynanan Cumhuriyet Kupası maçında da Gökay, Hasan ve Berk’e şans tanıdı.
Alt yapıdan oyuncu oynatmama geleneğini kırıp, önce Manisaspor maçında Okan’a forma veren ve bu futbolcunun başarısıyla sevinen Kocaman, Sivasspor hazırlık maçında, biraz da milli oyuncuların yokluğundan dolayı mecburen oynattığı gençleri Sivas dönüşü yolda toplantıya aldı. Sarı-lacivertlilerin teknik patronu şunları söyledi:
“Benim de Fenerbahçe’nin de geleceği sizlersiniz. İsteyince, çalışınca demek ki sizlere de şans gelebiliyormuş. Fenerbahçe’de çalışan, yetenekli ve disiplinli herkesin forma giyip kendini gösterebileceğini kanıtladınız. Sizlerle gurur duyabilmem için bunu devam ettirmeniz gerekli.”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da genç oyuncuları maçtan sonra tek tek kutlayıp, devamını getirmelerini, takıma girmek için çok çalışmalarını ve disiplinli davranmalarını istedi. Sarı-lacivertlilerin kadrosundaki Okan, Gökay, Hasan ve Berk, geçen yıldan bu yana takımla çalışmalara katılıyor. Okan, ilk şans bulan oyuncu olurken, diğerleri de Sivasspor karşılaşmasıyla takdir topladılar.

Milliyet

 

Etiketler :