F.Bahçe'ye Emre müjdesi!

F.Bahçe'ye Emre müjdesi!

Fenerbahçe, Trabzonspor ile hafta sonunda yapacağı lig maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan  yağmur altındaki antrenmanda, dünkü maçta ilk 11'de yer alan futbolcular, bir süre koşup, tesislere girdi. Diğer futbolcular ise kanatlardan ortalarla gol çalışmasının ardından, yarı sahada çift kale maç yaptı.


EMRE ÇİFT KALEDE
Sakatlığı düzelen Emre, antrenman maçında oynadı.

Milli futbolcu, idmanın sonunda da tek başına bir süre şut çalışması yaptı.

Bu arada, elinden yaralanan Önder, ilk kez sahada koştu. Tedavisi süren Deivid ile birlikte bir süre koşan Önder, daha sonra Brezilyalı futbolcuyla salona giderek, çalışmasına içerde devam etti.

Tedavisi süren Kazım ile topuğunda ağrı olan Güiza'nın da salonda çalıştığı bildirildi.

Öte yandan, antrenman öncesi sahada yapılan ve yaklaşık 15 dakika süren toplantıda Bekir, Sheriff maçının adamı seçilirken, doğum günü dün olan 1981 doğumlu Ali Bilgin'e, antrenör Roland Koch tarafından kupa verildi. Koch'un yaptığı konuşmanın ardından futbolcular ''5 günde 2 galibiyet alacağız'' diye bağırdı.


TWENTE'DEN TEŞEKKÜR
Fenerbahçe ile birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde (H) grubunda yer alan Twente, dün Sheriff'i yendiği için sarı-lacivertlilere teşekkür etti.

Fenerbahçe Antrenörü Ayhan Tumani, Twente'deki maçtan sonra Hollanda takımının antrenörüne, Sheriff'i yenecekleri sözünü verdiklerini belirterek, ''Twente'nin antrenörü Kees Van Wonderen benim arkadaşım. Onlara Sheriff'i yeneceğimize dair söz verdik. Maçtan sonra Twente'nin iki antrenörü de mesaj atarak, teşekkür etti'' diye konuştu.


ROBERTO CARLOS EŞYALARINI TOPLADI
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Roberto Carlos, eşyalarını topladı.
Antrenman başladıktan sonra Can Bartu Tesisleri'ne geldiği belirtilen Brezilyalı futbolcunun, eşyalarını topladığı bildirildi.
20 Aralık Pazar günü Türkiye'den ayrılacak Roberto Carlos'u uğurlamaya bazı yöneticilerin de gideceği öğrenildi.

Etiketler :