F.Bahçe-Gaziantep / Muhtemel 11'ler

F.Bahçe-Gaziantep / Muhtemel 11'ler

Ligde son 7 maçta 6 galibiyet alan ve sadece Trabzon önünde 2 puan bırakıp zirveye oturan Fenerbahçe, 9. haftanın açılışında kazanıp farkı açmakta kararlı. Sarı-Lacivertliler'in en büyük kozu formda golcüleri kadar 12. adamın desteği.

Süper Lig'de 9. haftanın açılışını lider yapıyor... Sezona Konya yenilgisiyle başladıktan sonra 7 maçta sadece Trabzon ile berabere kalıp, diğer 6 karşılaşmasını kazanan Fenerbahçe, sıkıntılı bir sezon geçiren ve alt basamaklardan bir türlü kurtulamayan Gaziantepspor'u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Erciyes deplasmanında 3 puanı son saniyede kurtaran Sarı-Lacivertliler, bu kez taraftarı önünde daha rahat bir galibiyet elde edip, farkı açarak takipçilerini strese sokmayı planlıyor. Sow ve Emenike gibi iki yıldızının yüksek formu, teknik direktör Ersun Yanal'ı sevindirip Antep sınavı öncesinde umutlandırırken, ev sahibinin en etkili silahı ise hiç kuşku yok ki, Saracoğlu'nun atmosferi olacak.

Evinde bambaşka

Kadıköy'de rahat ve gollü maçlar izlemeye alışkın Fenerbahçe taraftarının 90 dakikaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Evindeki 4 maçta 10 gol bulan Yanal'ın takımı, sadece Trabzonspor karşılaşmasında skor üretemedi. 5 gollü Sivas ve 4 farklı biten Elazığspor mücadeleleri ise halen taraftarların zihnindeki sıcaklığını koruyor.

Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE: Volkan, M.Topuz, Alves, Egemen, Caner, Emre (Alper), M.Topal, Holmen, Kuyt, Sow, Emenike

GAZİANTEPSPOR: Serdar, Şenol Can, Stankevicius, Kecojevic, Ekrem Dağ, Medunjanin, Orhan Gülle, Stilic, Traore, Cenk Tosun, Muhammet

HAKEM: İlker Meral

STAT: Şükrü Saracoğlu

YAYIN: Lig TV

SAAT: 20.00 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.