Facebook'ta buldu, öldürdü!

Facebook'ta buldu, öldürdü!

Arkadaşlık teklifini reddettiği genç tarafından ölümle tehdit edilen genç kız, adres değiştirerek güvenlik görevlisi olan bir siteye taşındı.

Pendik'te arkadaşlık teklifini kabul etmeyen genç tarafından bıçaklanan lise öğrencisi yaşamını kaybetti. Pendik Lisesi öğrencisi Esra Celepkulu, okul çıkışı Uydu Kent Yenişehir Mahallesi'ndeki evine geldi. Sitenin güvenlik görevlisinin izinli olduğu gün saat 14.00 sıralarında asansöre binen genç kız, bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Çığlıklarını duyan komşusu tarafından sağlık ocağına götürülen Celepkulu, Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi'ne sevk edildi. 25 ünite kan verilen ve yaklaşık 3 saat süren ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan Celepkulu kurtarılamadı.
HAKARET EDİNCE BIÇAĞI SAPLADIM

Genç kızın, aynı mahallede oturan ve arkadaşlık teklifini reddettiği S.K. tarafından 2 yıldır tehdit edildiği, ailesinin gelen tehdit telefonları üzerine Kartal'daki evini kiraya vererek Pendik Kurtköy'de güvenlik görevlisi bulunan bir siteye taşındığı öğrenildi. S.K'nın, kendisini uyaran aileye, “O, artık benim kız kardeşim. Bundan sonra rahatsız etmeyeceğim” dediği, buna karşın tehditlerini sürdürdüğü öne sürüldü. S.K'nın, Facebook aracılığıyla genç kızın bir arkadaşını bulduğu ve onu takip ederek Celepkulu'nun yeni adresine ulaştığı sanılıyor. Gözaltına alınan S.K. (19) jandarmadaki fadesinde, genç kızla 6 yıldır birlikte olduğunu söyledi. S.K'nın, “Duygusal bir ilişkimiz vardı. Onu görmek için olay günü site önüne geldim. Geldiğinde konuşmaya başladık. Birlikte asansöre binerken hakaret etti. Bıçağımı çıkartıp karnına sapladım. Eğilince gözleri kapandı bir kaç kez daha sapladım” dediği öğrenildi.



Etiketler :