12 ODTÜ'lü ünlü kamera karşısına geçti

12 ODTÜ'lü ünlü kamera karşısına geçti

ODTÜ'nün kuruluşunun 55. yılı için çekilen tanıtım filminde Faik Açıkalın, Ersin Özince'ye kadar iş ve sanat dünyasında büyük başarılara imza atmış 12 ODTÜ'lü rol aldı.

ODTÜ'nün kuruluşunun 55. yılı için çekilen tanıtım filminde Faik Açıkalın, Ersin Özince, Murat Yetkin, Ahmet Kanneci ve Derya Köroğlu'nun da aralarında bulunduğu, iş ve sanat dünyasında büyük başarılara imza atmış 12 ODTÜ'lü rol aldı.

ODTÜ'den yapılan açıklamaya göre, üniversite giriş sınavlarında ilk binde yer alan öğrencilerin üçte birinin tercih ettiği üniversitenin tarihinde ilk kez kitle mecralarında kullanılacak 50 saniyelik film çekildi.

Faik Açıkalın, Ersin Özince, Ahmet Kanneci, Murat Yetkin ve Derya Köroğlu'nun da aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından 12 ünlü ODTÜ'lü filmde, ''I Think of ODTU'' yazılı tişörtler giyerek, ODTÜ Manifestosu'ndan birer cümle okudular.

''Bizler Dünyayı Değiştirebiliriz'' sözleriyle biten tanıtım filmi, önce youtube'da yayınlandı, dün itibariyle de ekranlarda ve sosyal medyada yer almaya başladı.

 Filmde yer alan ODTÜ'lüler şunlar:

''Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Yapı Kredi Bankası CEO'su Faik Açıkalın, Kantur&Akdaş İnşaat Gıda Paz. San. Ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur, Carnegie Mellon Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burcu Akıncı, Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Elektrik Mühendisliği ve Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asu Özdağlar, Intel Türkiye Orta Doğu ve Afrika İş Geliştirme Bölge Müdürü Çiğdem Ertem, yazar Mehmet Eroğlu, Bigchefs Cafe Brasserie kurucusu Gamze Cizreli, müzisyen Derya Köroğlu, müzisyen Ahmet Kanneci, Mahi Mahi Markalaştırma Hizmetleri kurucu ortaklarından Haluk Mesci ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Psikoloji Programı 3. Sınıf Öğrencisi Yulet Pamir.''

Film, http://ibrain.odtu.edu.tr/ adresinden de izlenebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.