Hemde 1 değil 2 transfer

Hemde 1 değil 2 transfer

Kanarya'nın Mehmet için 8 milyon Euro'luk teklifine sıcak bakan İspanyol kulübü, 6 milyon Euro'ya aldığı Tino Costa'yı da aynı fiyatla sarı-lacivertlilere satmaya hazır.

Sabah'ın haberine göre; Milli oyuncu için geçen sezon başında 9 milyon öneren F.Bahçe'nin geçtiğimiz günlerde tekrar Topal için teklif getirdiğini doğrulayan Valencia yönetimi, teknik direktör Emery'den boşalan koltuğa oturan Pellegrino'nun son kararı vereceğini açıkladı ve sarı-lacivertli kulübe açık kapı bıraktı.

Sözleşmesi 2014'de sona erecek olan Mehmet Topal'a gelen 8 milyon Euro'luk teklifi geri çevirmesi halinde, gelecek sezon oyuncusunun fiyatının 2 milyona düşeceğini hesaplayan İspanyol kulübü, son yıllarda "Parlat ve sat" politikasıyla, David Villa, David Silva ve Mata gibi yıldızlarını astronomik rakamlara satmıştı.

COSTA 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin talip olduğu bir diğer isim Tino Costa'nın da sözleşmesi 2014 yılında sona eriyor. Valencia, bonservisi için Montpellier'e 6 milyon Euro ödediği Tino Costa'yı Fenerbahçe'ye aynı rakama satabileceği gelen haberler arasında. .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.