Faruk Çelik anne ve babasıyla bayramlaştı!

Faruk Çelik anne ve babasıyla bayramlaştı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa merkez Yıldırım ilçesinde oturan anne ve babasıyla bayramlaştı.

Bakan Çelik, Yıldırım Bayezid Camii'nde bayram namazını kıldı. Bayram namazını cami bahçesinde vatandaşlar arasında kılan Bakan Çelik, camiden çıkan cemaatle tek tek bayramlaştı. Vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra cami yakınında bulunan babasının evine geçen Bakan Faruk Çelik, burada anne ve babasının elini öptü. Bakan Çelik, burada annesi Hadise ve babası Yaşar Çelik ve oğulları ile bayramlaştı. Bakan Çelik'e oğulları Enes ve Sefa da eşlik etti. Çelik, evde basın mensuplarına da kolonya tuttu.

"KİMSE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK"

Bakanı Faruk Çelik, ardından verdiği bayram mesajında terör ve Suriye’de akan kanın durması dileğinde bulundu. Bakan Faruk Çelik, herkesin bayramını kutlarken, “Sizlerin ve milletimizi bayramını kutluyorum. Bayramlar sevinç ve kardeşlik günleri. ‘Bayramınız mübarek olsun, bayramınız kutlu olsun’ demek en güzel kardeşlik parolasıdır. Bizim bu kardeşlik parolamızı ve kardeşliğimizi, değer yargıları oluşturmaktadır. Yoksa çıkar ve maddi bazı unsurlar oluşturmamakta. Bu değer yargıları ve manevi değerler kardeşliğimizi pekiştiriyor ve bu güne kadar da bu değerler yüzünden de kimse kardeşliğimizi bozamadı. İnşallah bu güzel günleri yaşatıp, bu değerlere önem verdikçe hiç kimse de bu milletin kardeşliğini bozamayacak ve ayrıştıramayacak.” dedi.

Ramazan ve bayram demeden terör örgütü ve Suriye’de kan akıtılmaya devam ettiğine işaret eden Bakanı Faruk Çelik, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bunları şunun için söylüyorum; Ramazan, bayram dinlemeden gerek terör örgütü, gerekse bölgemizde komşu ülkede insan katliamı devam etti. Bu son derece acı ve vahim bir tablo idi insanlık adına. Ama bu milletimizin bayramlara olan ilgisi, Ramazan'a olan ilgisi, manevi değer yargılarına olan ilgisinin inşallah bu olumsuzlukları kaldıracağı inancı içindeyim.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.