YAZARIMIZ FATİH AYDIN YENİDEN ADAY

YAZARIMIZ FATİH AYDIN YENİDEN ADAY

Çamoluk Derneği Başkanı Fatih Aydın, geçtiğimiz hafta Çamoluk Derneği yönetim kurulunda, yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile paylaştığı yeniden adaylığını bu kez de tüm kamuoyuna duyurdu.

Sitemizin köşe yazarlarından olan ve yazdığı aktüel konularla yüksek bir okuyucu kitlesine sahip olan Fatih AYDIN yeniden aday oldu.

Çamoluk Derneği'nin 2015 Aralık ayında gerçekleşecek olağan Genel Kurulu'nda yeniden dernek başkanlığına aday olacağını açıklayan Aydın; "Çamoluk Derneğimizde 1999 yılında Gençlik Komisyonu Başkan Yardımcılığı ile başladığımız hizmet yürüyüşünde çeşitli teşkilat kademelerinde görev aldık. 2013 yılında Çamoluklu hemşerilerimizin teveccühleri ile genel kurulda başkanlığa seçildik. 2015 yılı Aralık ayında Allah nasip ederse gerçekleşecek olan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacağım" dedi.

www.habername.com ailesi olarak STK Duayeni Fatih Aydın'a başarılar diliyoruz.

 

---

Fatih AYDIN

 

1976 yılında Giresun-Çamoluk Usluca Köyü’nde doğdu. İsmailaga Kur’an Kursu’nda dini eğitim aldı. Atatürk Üniversitesi Iktisat bölümünde lisans derecesi, Okan Üniversitesi Denetim ve Muhasebe bölümünde yüksek lisans derecesi aldi. S.M. Mali Müsavirlik Ruhsati, Sermaye Piyasasi Kurulu (SPK) ve Kamu Gözetimi Kurumundan (KGK) Bagimsiz Denetim Lisansi sahibi.

 

Çıkardığı tabloid gazeteler, yazdığı makaleler ve yöneticisi olduğu STK’lar aracılığı ile 27 Nisan Muhtırası, Referandum süreci, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 17 Aralık darbe girişimi gibi konjonktrurel geçiş zamanlarında Hûkumetimizin ve Milletimizin yanında yer aldı.

 

Asliye Ticaret Mahkemelerinde Bilirkisi olarak görev yapmaktadir. 2000-2004 yillari arasinda MEB’e bagli okullarda ve özel dershanelerde Bilgisayar ve Muhasebe Ögretmenligi yapti.

 

İstanbul Mali Müşavirler Odası (İSMMO) ve İstanbul Mali Müşavirler Derneği (Meslekte Birlik) Üyesi olan AYDIN’ın ‘’Ne Eylüller Gördü Bu Ömür’’ isimli bir şiir kitabı bulunmaktadır.

 

Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK), Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Federasyonu (TÜMBİFED), Karadeniz Sivil Toplum Kuruluslari Konfederasyonu (KASTOB), Marmara Dernekler Federasyonu (MADEF), Giresun Federasyonu ve Çamoluk Dernegi gibi pek çok sivil toplum kurulusunda üst düzey yönetici olan Fatih AYDIN, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

 

Bir dönem spikerlik ve şiir yorumculuğu ile de istigal eden ve sertifikali sunucu olan AYDIN, www.habername.com haber sitesinde aktüel yazılar, www.muhasebenetwork.com sitesinde ise mesleki yazılar yazmakta ve editörlük yapmaktadir.

 

Vergi ve muhasebe denetimi işi ile uğraşan Fatih AYDIN, 2004 yılından beri İSPARK, İHE, ENERJİ A.Ş. ve BELBİM gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İştirak Şirketlerinin vergi danışmanlığı da yapmaktadır.

 

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı olan AYDIN, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Fatih AYDIN, 25.dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul 1.Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

AYDIN özellikle yetimlere destek projeleri ve eğitim yardımları ile iş ve işçi bulma alanlarında özel ilgi sahibidir. 16 yıldır bu ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren AYDIN; Afrika’da su kuyuları açılması, Filistin’e yardımlar gönderilmesi, Pakistan sel felaketi sonrasında konut inşaâ edilmesi, yetimlere ve üniversite öğrencilerine yardım yapılması gibi birçok etkinlikte aktif rol almış olup, halen çalışmalarını sürdürmektedir.

 

ÜYESİ OLDUĞU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI:

Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları(TSTK) Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi

Tüm Bürokratlar ve İşAdamlarıFederasyonu (TÜMBİFED) Yönetim Kurulu Üyesi

Karadeniz Konfederasyonu (KASTOB) Yönetim Kurulu Üyesi

Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEF) Yönetim Kurulu Üyesi

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (İSBİAD) Yönetim Kurulu Üyesi

Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

İstanbul Mali Müşavirler Odası Mesleki Üyesi

İstanbul Mali Müşavirler Derneği Mesleki Üyesi

Ayışığı Derneği eski Yönetim Kurulu Başkanı

Usluca Derneği eski Yönetim Kurulu Üyesi

 

https://www.facebook.com/fatihaydin1976

https://twitter.com/Fatih_Ayd

https://instagram.com/fatihaydin76/

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.