Fatih Aydın ve Ekibi Adaylık Yemeğine Davet Edildi

Fatih Aydın ve Ekibi Adaylık Yemeğine Davet Edildi

Karadikmenli iş adamı Temel Gödek Esenler Belediyesi Meclisi için aday adayı oldu. Gödek, aday adaylığını Çamoluk Derneği ve köy dernek başkanlarına verdiği bir yemekte açıkladı. Yemeğe yazarımız Fatih Aydın'da katıldı.

Esenler Belediyesi Kültür Merkezinde verilen yemeğe Çamoluk Derneği Başkan Adayı Fatih Aydın, Çamoluk Derneği Başkan Yardımcısı Hacı Halil Canik ile birlikte katıldı.

Yenice, Usluca, Karadikmen, Pınarlı Kale Mahallesi, Yuvacık, Kaledere, Kaynar köyleri ile Kastamonu ve Trabzon derneklerinin başkan ve yöneticileri de yemekte hazır bulundu.

Yemek sonrasında heyet halinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler Ak Parti İlçe Başkanı Umut Özkan ve Esenler Ak Parti Teşkilatlanma Başkanı Hüseyin Aydın ziyaret edildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Temel Gödek, adaylık tavsiyesinin İl yönetiminden geldiğini, 6 senedir siyasete emek veren biri olarak bu tavsiyeye icabet ettiğini ve hemşehrilerinin desteğini beklediğini söyledi.

Yemeğe davet edilen Çamoluk Derneği Başkan Adayı Fatih Aydın’da, sosyal paylaşım siteleri ve muhtelif platformlarda paylaştığı vaadlerinden biri olan, siyasete giren Çamoluklu adaylara destek vermek konusunda somut adım atma adına Temel Gödek’in davetine icabet ettiklerini belirtti. Aydın, ‘’inşallah 15 Aralık’ta derneğimizde başkan seçilirsem ekibimle birlikte bu desteklerimiz üst düzeyde devam edecektir’’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.