Fatih Erbakan İstanbul'a Aday Olacak Mı?

Fatih Erbakan İstanbul'a Aday Olacak Mı?

Fatih Erbakan, eski başbakanlardan babası Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan,"(İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığı) Bu konuda partimizin yetkili kurullarından bununla ilgili bir görüşme veya teklif olmadı henüz. Ancak bu seçimde partimizden adaylığın çok uygun olmayacağını düşünmüyorum" dedi.

Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'nda gerçekleşen ziyarete başta Fatih Erbakan olmak üzere, Saadet Partisi İstanbul İl ve İlçe teşkilat üyeleriyle, sevenleri katıldı. Necmettin Erbakan'ın kabri başında Yasin-i Şerif okundu, yapılan duaların ardından Fatih Erbakan, ziyarete gelenlerle bayramlaştı.

Kabir ziyaretine gelenlere yönelik teşekkür konuşması yapan Fatih Erbakan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı'nın açılmasıyla babasının bir vasiyetini yerine getirdiklerini ifade etti. Vakfın kuruluşunun resmi gazetede yayınlanmasıyla kuruluşun kesin olarak tamamlandığını belirten Erbakan, "Cenab-ı Allah bütün Milli Görüş camiasına milletimize ve islam alemine hayırlı kılsın. Bu vakıf çatısı altında milli görüş davası için Erbakan Hocamızın çizmiş olduğu yolda en hayırlı hizmetleri ve faaliyetleri inşallah nasip eylesin. Bu bayram Cenab-ı Allah Milli Görüş'ün eski gücüne, etkisine kavuşmasına vesile kılsın. Milli Görüşün en büyük zaferlerinin yaklaştığının habercisi olsun. Böylelikle islam aleminin, bütün insanlığın çektiği sıkıntıların kurtuluşuna vesile olsun. Özellikle islam coğrafyasında kardeşlerimizin çektiği sıkıntılar, maruz kaldığı zulümler bu bayramdan sonra son bulsun" diye konuştu.


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI HAKKINDA

Öte yandan bir gazetecinin "Adınız, partinizin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçiyor bu konuda sen söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusuna Fatih Erbakan, "Biz de gazetelerden duyduk. Bu konuda partimizin yetkili kurullarından bununla ilgili bir görüşme veya teklif olmadı henüz. Ancak bu seçimde partimizden adaylığın çok uygun olmayacağını düşünmüyorum. Bu seçimlerde de inşallah partimizin bir neferi olarak, çalışmaya hizmet etmeye devam edersek daha uygun olacağını düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur" şeklinde yanıt verdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.