EVİMİZİ TOPARLAMAYA GELİYORUZ.

EVİMİZİ TOPARLAMAYA GELİYORUZ.

MİLLİ GÖRÜŞ ÜÇÜNCÜ NESİL PLATFORMU'ndan Fatih Erbakan'a destek

"Saadet Partisi'nde yine, yeniden ayrılık" deniyor. Hayır! diyoruz. Kimse bir yere ayrılmıyor, sadece artık evimizi toparlamak istiyoruz.

Saadet Partisi'nde elbette liderlik sorunundan önce sistem sorunu vardır ama mevcut liderlik bu sistem sorununu ne çözüyor ne de çözdürüyor.

Kamalak'ın başarısız, silik, basiretsiz biri olduğu zaten malum. Kişi başarısız olabilir ama bunun farkında olsa çözüm yine bulunurdu.

Mevcut yönetim hem basiretsiz hem de gerçekle yüzleşemeyecek kadar korkak ve ezik.  Aksi olsaydı son seçim hezimetini "başarı" diye anlatmazdı.

Seçim hezimetini hiç utanmadan, sıkılmadan "büyük başarı" diye yutturmaya çalışan bir zihniyete bir şey anlatarak vakit kaybedilmemeli artık.

Teşkilatlar bu gerçekle yüzleşmek zorundadır ve muhtemelen bu köprüden önceki son çıkıştır. Ya böyle sürüneceğiz ya da yeniden şahlanacağız.

Bu kongre bir dönüm noktasıdır. Ya başarısızlıklara yeni bahaneler bularak kendimizi kandırmaya devam edeceğiz ya da gerçekle yüzleşeceğiz.

Milli Görüş hareketi Dr. Fatih ERBAKAN'a yeniden şahlanış için bir şans vermelidir. Artık kaybedecek ne kaldı ki? Görelim bir ERBAKAN'ı...

"Çok genç" diyenler! Asiltürk bakan olduğunda kaç yaşında idi? Dr. Fatih ERBAKAN'dan küçüktü...

Milli Görüş hareketi için belki de Fatih ERBAKAN son şanstır ve Sayın ERBAKAN'a şahlanış için fırsat verilmelidir. Ya gerçekten Lider oysa?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.