Fatih Erbakan partililere müjde verdi!

Fatih Erbakan partililere müjde verdi!

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Fatih Erbakan, hazirandaki seçimlerde en büyük zaferi kazanarak, milli görüşü iktidara getireceklerini ve yeni bir dünya kuracaklarını savundu.

SP Genel Başkan Yarımcısı ve İzmir İl Başkanı Şerafettin Kılıç, Genel Başkan Necmettin Erbakan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Erbakan'ın ayağında damar iltihabı oluşması nedeniyle hastaneye kaldırıldığını kaydeden Kılıç, şöyle dedi:

''Birkaç gün yoğun bakımda kalmış, sonra da odasına aktarılmıştı. Hastanede kaldığı bir hafta, 10 günlük sürede ayağındaki şişlik büyük ölçüde inince, tedaviye evde devam edelim denmişti. Evde de çalışmalara, toplantılara devam etti. Kontrol amaçlı doktora götürüldüğünde doktorlar (Evdeki tedavi hastanedeki gibi değil) görüşünü belirtmiş. Hocamızın hastanedeki tedavi süreci birkaç gün daha devam edecek. Bunlar olmasaydı camiayı coşkulandıracak gelişmeler olacaktı. Artık gelecek hafta içinde olur bu gelişmeler.''

SP Konak İlçe Teşkilatı'nın Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulunda konuşan Fatih Erbakan, Milli Görüş'ün senelerdir haksızlıklara uğradığını, engellemelere maruz kaldığını, ancak bunların kendilerini olgunlaştırdığını, hastalıklara karşı bağışıklık kazanmış bünye gibi yaptığını söyledi. Dünyadaki sorunların temelinde 'dünya siyonizmi'nin yattığını söyleyen Erbakan, insanlığın refahı için hürriyet, insan hakları, adalet, izzet, saygı, huzur ve barışın tesisi gerektiğini, siyonizmin hakimiyetinde bunların tesisinin mümkün olmadığını ifade etti.

Erbakan, ''Türkiye'deki Müslümanlara (Çocuğunuza Kur'an öğretemezsiniz), (Üniversiteye başörtüsüyle giremezsin) deniyor. Dünyanın dört bir yanında din eğitimini engellemeye çalışıp, materyalizmi yaygınlaştırmayı amaçlıyorlar. Medya gücü ve internetle dinsizlik ve materyalizm propagandası yapıyorlar. Hazirandaki seçimlerde en büyük zaferi kazanarak, Milli Görüş'ü iktidara getirip yeni bir dünya kuracağız.'' diye konuştu.
 
ZAMAN 

Etiketler :