Hamile kadına sokak ortasında feci dayak

Hamile kadına sokak ortasında feci dayak

Fatih’te alkollü olduğu iddia edilen koca, iki aylık hamile karısını sokak ortasında feci şekilde dövdü.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz hafta Topkapı Sulukule Caddesi’nde bulunan bir ara sokakta meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, karısı ile kavga etmeye başladı. Karı-koca arasında büyüyen kavga, sokağa da taştı. Sokak ortasında kaçmaya çalışan karısını saçlarından sürükleyen koca, kameralar tarafından da görüntülendi.

"Bu kadarına da pes” dedirten olayda ölümüne dayak yiyen kadının iki aylık hamile olduğu öğrenildi. Sokak ortasında güpegündüz yaşanan şiddet olayına yoldan geçen vatandaşlar ise bakmakla yetindi. Şahsın karısını öldüresiye dövdüğü sırada yanlarından geçenlerin müdahalede bulunmaması dikkat çekti. Dakikalarca süren olayın ardından bir vatandaş çiftin yanına giderek öfkeli kocaya uyarılarda bulundu.

Dakikalar sonra vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, öfkeli kocayı gözaltına almak istedi. Ancak bu sırada araya giren kadın, kocasından şikayetçi olmadığını söyledi. Polis, kadının şikayetçi olmamasına rağmen çifti polis otosuna bindirerek karakola götürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.