Fatih Terim ikna etti... Aslan oluyor...

Fatih Terim ikna etti... Aslan oluyor...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Mourinho'nun kadroda düşünmediği oyuncuyu sarı-kırmızılı takıma gelmesi için ikna ettiği vurgulandı.

Flaş transferleriyle adından söz ettiren Galatasaray, koleksiyonuna Nuri Şahin'i de katmaya hazırlanıyor. Şu aşamada Türkiye'de oynamayı fazla düşünmeyen yıldız oyuncu için teknik direktör Fatih Terim'in devreye girdiği belirtilirken, Terim'in Nuri ve menajeri Reza Fazeli ile yaptığı görüşmelerde epey yol aldığı ifade edildi. Yıldız oyuncunun artık Galatasaray'da bir sezon da olsa kiralık oynamaya sıcak bakmaya başladığı vurgulanıyor. Real Madrid ile görüşmeleri ise Adem Çukur'un sürdürdüğü iddia edildi.

İSPANYOL BASINI YAZDI

'Nuri operasyonunun bitmeye çok yakın olduğunu' kaydeden Galatasaray Kongre Üyesi Çukur, yaptığı açıklamada, "Mourinho onu kadroda düşünmüyor ve Fatih Terim onu takımın 10 numarası olarak istiyor. Umarım çok yakında Nuri Şahin'i Galatasaray'da görürüz" dedi. Bu arada İspanyol Inter Economia gazetesi ise Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanan ve Arsenal ile de anılan Nuri Şahin için "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in rüyası gerçeğe dönmek üzere" şeklinde bir haber yayımladı. (EAK)

Fotomaç

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.