Fatih Terim'den Burak'a sürpriz!

Fatih Terim'den Burak'a sürpriz!

Galatasaray'ın gol krallığına koşan yıldızı Burak Yılmaz'a teknik direktörü Fatih Terim'den gelecek sezon sürprizi geliyor!

LigTV'de Selçuk İnan ile Burak Yılmaz'ın katıldığı canlı yayına telefonla bağlanan tecrübeli teknikadam, Burak'tan her zaman bulunduğu yerden memnun olmayan, sürekli arayan ve değişen bir oyuncu olmasını istediğini belirtirken, "Burak umarım hem milli takımda hem de Galatasaray'da daha çok özel goller atacaktır. Burak'ı bir sürpriz bekliyor, seneye en az 10-11 km'den aşağıya koşmayacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Burak'ın programda yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle;

"Galatasaray'a gelmekle doğru bir karar vermişim"

"Gol atmak benim için büyük bir mutluluk, yorulmuyorum tabii ki... Arkamda Selçuk, Melo, Sneijder ve yanımda Drogba ile oynamaktan büyük bir keyif alıyorum. Galatasaray'a transfer olurken zor bir süreç yaşadım. Gelmekle doğru bir karar vermişim. Kafamda sorular vardı gelirken ama stada çıktığımda orayı bana kendi evim gibi hissettiren taraftarımıza sesleniyorum; goller sizinle güzel."

"Ronaldo sevincini anlattı"

"Gol sevinçlerini önceden düşünmüyorum. Cluj maçında Ronaldo'nun sevincini yapmıştım. Çok eleştirildim. Çok iyi oynuyorduk ve  mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Rakip taraftarlar bizim üzerimizde yoğun bir baskı kurmuştu. 'Gol atarsam böyle yapacağım' dedim. Gol attığımda da onları kızdırmak için bu sevinci yaptım. Taklit olarak yapmadım."

"Drogba ile birbirimizi tamamlıyoruz"

"Drogba çok büyük oyuncu ama Umut Bulut'un da hakkını teslim etmek lazım. Drogba tartışılmaz ama Umut da çok önemli. Elmander ile Umut çok iyi oyuncular. Drogba'nın ise hepimizden farklı stili var. Drogba ile birbirimizi tamamlıyoruz. Hepsi ile rahat oynuyorum ama Drogba farklı."

"En güzel golün Hakan Şükür golü"

"Gaziantep'e attığım kafa golü Hakan Şükür golü... Bu gol benim için çok farklı. Öte yandan forvet oyuncuları için sezonun ilk golü çok önemli. Kafa gollerimin artmasındaki etken sistemin değişik olması. Orada daha çok merkezden geliyorduk. Galatasaray'da set oyunu oynuyoruz. Tabi ki buna çalışıyorum da. Her insanın ayrı bir yeteneği oluyor. Bazılarında ayak için daha iyi oluyor. Ben de ayak içi iyi vuruyorum. (Selçuk, gülerek 'Bir tek o var zaten') Maçtan önceki gecelerde rüyalarımda gol pozisyonlarına giriyorum."

"Kariyerimde bir tek şampiyonluk eksikti"

"İyi yaşıyorum. Futbolla yaşıyorum. Buraya geldiğimde kariyerimde bir tek şampiyonluk eksikti. Geçen sene onlara çok imrendim. Yaşıma göre şampiyonlukta geç kaldım. Ben Trabzonspor döneminde de iyi yaşıyordum. Kendime iyi bakıyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta hatalarım olmuştur."

"Transferde söz hakkı Galatasaray'da"

"Diğer takımlar tarafından istenilmek güzel bir şey. Ama ben takımımla 5 senelik sözleşme imzaladım. İlk senemde şampiyon olmak çok güzel oldu. Trabzonspor zamanında söz hakkı benimdi. Şimdi ise söz hakkı Galatasaray'da. İleride ne olacak bunu da zaman gösterecek."

"Terim iyi ki ceza vermiş"

"Antalya maçındaki o vuruşum 2 hafta oynamamanın hırsı ileydi. Fatih Terim bana ceza vermişti. İyi ki de verdi. Fatih Hoca 'Kendi istediğinizi değil benim istediğimi oynayacaksınız' diyor. Ben de onun dediği gibi oynamaya çalışıyorum."

Braga maçında neler yaşandı

"Braga maçında devre arasında çok değişik bir atmosfer yaşandı. Hoca genelde kötü oynuyorsak kızıyor. Braga maçının devre arasında ise çok sakindi. Çıt çıkmıyordu. İki değişiklik yaptı. Ben inanamadım. 'Çıkın ne yapıyorsanız yapın' dedi. Ben Selçuk'a baktım ne oluyor diye. Şampiyonlar Ligi'nden elenecektik ve maçı da kazandık."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.