Terim'den samimi itiraf

Terim'den samimi itiraf

Fatih Terim, Trabzonspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendirirken Elmander'in yokluğunu aradıklarını belirtti. Terim yedikleri golü ise 'lüzumsuz' olarak değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşma sonrası oyuncularının yenik duruma düştükten sonra ortaya koyduğu futbolu överken, yokluğunda Elmander'i aradıklarını söyledi.

Terim, "Elmander'in eksikliğini hissettiniz mi?" şeklindeki soruya ise "Evet, Elmander'in eksikliğini çok hissettik. Elmander olmalı. Keşke hissetmeseydik ama gerçek bu" cevabını verdi.

Mücadeleyi "Çekişmeli, zevkli, gol pozisyonlarına açık bir maç oldu" şeklinde yorumlayan Fatih Terim 1-1'lik sonucu ise "İki takıma da yaramadı. Beraberlik iki takıma da ikişer puan kaybettirdi" diyerek değerlendirdi.
 
Terim maçı ise şöyle yorumladı: "Trabzonspor cidden çok iyi bir takım. Önemli oyunculara sahip. Deplasmanda, kendi sahasında her zaman tehlikeli olabilecek bir takım. Biz de son saniyeye kadar kovaladık. Kazanmak için çok uğraştık. İkinci yarı bayağı bir kovaladık. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Trabzon karşısında gol ararken bir yandan da ikinciyi yememek için çok dikkatli olmalısınız."
 
"Böylesine risk taşıyan bir oyunda son saniyede kazanabilirdik de. Bundan (Mehmet Batdal'ın pozisyonundan bahsediyor) başka gelecek fırsat yok. Geriden gelip önce beraberliği, daha sonra galibiyeti kovalamaları adına oyuncularımı tebrik ediyorum ama maça ikinci yarıya başladığımız gibi başlamalıydık. Gerçi oluyor bazen böyle."
 
"LÜZUMSUZ BİR GOL YEDİK"
 
Fatih Terim yedikleri ilginç golü ise şu şekilde değerlendirdi: "Lüzumsuz bir gol yedik. Başka bir gol olsa amenna ama Galatasaray'a yakışmayan bir gol yedik. Profesyonelliğe yakışmadı. Gerçi hem Alanzinho hem Eboue yerde yatınca oyun başlamaz diye düşündü oyuncular ama yine de bizim hatamız diye görüyorum. Oyuncular faul olup olmadığını yargılamadan işlerine bakmalı."
 
Başarılı çalıştırıcı bundan sonrası için ise; "Bu tablo play-off'ların çok zevkli geçeceğini gösteriyor. Ama Galatasaray kendi göbeğini kendi kesecek güçtedir. Bunu da her maçta görüyoruz. Bu sene derbilerde hiç mağlup olmayan, ligi birinci bitirmiş, son iki haftaya en yakın rakibinin 7 puan önünde giren bir takımdan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.