Aslan'dan Forlan için çılgın bütçe

Aslan'dan Forlan için çılgın bütçe

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim’in, Baros-Elmander ikilisini forvette yetersiz bulması üzerine Diego Forlan’da yoğunlaştı. Sarı-kırmızılıların, 31 yaşındaki oyuncunun transferi için yaklaşık 25 milyon euro bütçe ayırdığı belirtildi

Muslera ve Melo transferiyle kale ve orta sahayı emniyete alan Galatasaray’da, Teknik Direktör Fatih Terim, Avusturya ve Almanya kamplarında Elmander ve Baros’u yetersiz bulunca yeniden forvet arayışı hızlandı.
Didier Drogba, Forlan, Klose ve Fabiano gibi isimlerle ilgilenen ancak istediği sonucu alamayan transfer komitesi, Forlan’ın gelme konusundaki tereddütlerinin ortadan kalkmasıyla beraber bütün dikkatini yeniden Uruguaylı futbolcuya verdi. Taraftara verdiği dünya çapında golcü sözünü tutmak isteyen Başkan Ünal Aysal’ın, 31 yaşındaki futbolcunun Atletico Madrid’den ayrılarak Galatasaray formasını giymeye sıcak baktığını iletmesinden sonra, bütün imkanları seferber ettiği ve bu transfer için yaklaşık 25 milyon euroluk bütçe ayırdığı belirtildi.
Copa America’da bugün Uruguay formasıyla final maçında yer alacak olan Forlan’ın Galatasaray’a transferinde kritik günün yarın olduğu ifade edildi. Başkan Aysal tarafından yürütülen operasyonun detaylarının kısa süre içinde netlik kazanacağı ve daha önce masaya oturmayan Forlan’ın şartlarını net şekilde bildireceği vurgulandı. Forlan’ın “Masaya oturabiliriz” mesajı, sarı-kırmızılılarda, “Tamam bu iş bitti. Atletico da zaten dünden razı” şeklinde yorumlanırken, yine de son dakikada bir sorun çıkması olasılığı üzerinde duruluyor.
Diğer taraftan Manchester Cityli Adebayor konusunda girişimde bulunulmadığı ve Forlan’da pürüz çıkması durumunda alternatifler üzerinde durulacağı kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.